FC Midtjylland – FC Købehavn odds: Ulvene mod løverne

De midtjyske mesterskabskandidater skal hjemme på MCH Arena op imod Ståle Solbakkens løver. Det bliver et brag af en kamp, hvor hjemmeholdet på forhånd er favoritter på grund af deres imponerende sejrsstime. Særligt hjemme på Heden har de set fuldstændig ustoppelige ud.

FCM vandt med 0-2 på CASA Arena over AC Horsens i fredags. Paul Onuachu bragte gæsterne i front allerede efter syv minutters spil. Frank Onyeka cementerede sejren i dommerens tillægstid. FC Midtjylland fører Alka Superligaen med 47 point, hvilket er ét mere end Brøndby IF på andenpladsen.

FCK udraderede Randers med 5-1 hjemme i Telia Parken i lørdags. Pieros Sotiriou kom på tavlen to gange, mens Viktor Fischer og Carlos Zeca scorede en enkelt gang hver. Mads Agesen lavede selvmål, og Nicolai Poulsen fik pyntet på resultatet for udeholdet. FC København er nummer fire i ligaen med 29 point.

Hjemmeholdet er bookmakernes favorit til at trække sig sejrrigt ud af denne duel. En hjemmesejr giver odds 2,10 hos Unibet. En udesejr belønnes med odds 3,60. Uafgjort giver pengene 3,50 gange igen.

Vores anmeldelse af Unibet kan findes lige her.

 

Spil på kampen hos Unibet

 

Optakt: FC Midtjylland – FC København

FC Midtjylland

De midtjyske ulve har været i fuldstændig forrygende form i denne sæson, og de har vundet deres sidste seks kampe i streg med en samlet målscore på 16-2. Særligt hjemme på MCH Arena har de fejet al modstand af banen i deres ti kampe. Her er det således blevet til ni sejre og en enkelt uafgjort med en samlet målscore på 31-11. Ståle Solbakken skal altså finde noget specielt frem, hvis han vil blive den første træner til at slå Jess Thorup på eget græs i denne Superliga-sæson. Han har det en nogenlunde track record på Heden, hvor han har vundet tre ud af sine sidste seks dyster.

Efter salget af Alexander Sørloth til Crystal Palace i Premier League, så skal Paul Onuachu til at score mål på samlebånd. Det har han slet ikke gjort det sidste stykke tid. Selvom han kom på tavlen mod AC Horsens, så var det blot hans tredje mål i de sidste ti kampe, så der skal andre boller på suppen, hvis FCM vil forblive førerhold i Alka Superligaen. Han står dog noteret for 16 scoringer i 24 optrædener for klubben i denne sæson, så hvis han kan finde tilbage til storformen fra juli til oktober måned, så ser det lovende ud for de midtjyske ulve.

Jess Thorup har ikke en eneste skade eller karantæne at tænke på til dette topopgør, så han har frit valg på alle hylder.

 

FC København

De danske mestre har haft en sæson, som de snarest mulig vil glemme. Udover at være håbløst langt efter deres både FCM og deres ærkerivaler Brøndby i tabellen, så er de også blevet ekspederet ud af DBU Pokalen. Det skete da de tabte 0-1 hjemme i TELIA Parken til de blå-gule fra Vestegnen. Det var tredje gang i træk, at Alexander Zorniger slog Ståle Solbakken, og det betyder, at FCK for første gang siden 1998 har tabt tre i streg til drengene fra Sydsiden. Det ligner altså, at der er et magtskifte på vej i dansk fodbold, og det er ikke noget som Ståle Solbakken, hans spillere eller klubbens fans vil være særlig glade for.

Derfor skal der tre point på kontoen, hvis løverne vil holde snor i de øvrige tophold. Der er nemlig ti point op til FC Nordsjælland på tredjepladsen, 17 point op til Brøndby på andenpladsen og 18 point op til FC Midtjylland på Superligaens førsteplads. De har for længst udspillet deres mesterskabschancer, men der er stadig mulighed for at kvalificere sig til europæisk fodbold i næste sæson, og det må være målet nu når både pokalen og mesterskabet er væk. FCK har dog en midtugekamp mod Atletico Madrid på udebane i Europa League, så der kommer nok til at være et par trætte stænger i truppen.

Mikael Antonsson er ude på ubestemt tid med en knæskade. Erik Johansson må se på fra sidelinjen indtil ultimo marts, da han døjer med en korsbåndsskade. Aboubakar Keita er ukampdygtig indtil primo april på grund af en meniskskade.

 

Spilforslag

Når man tænker på, at Jess Throups tropper har fejet al modstand af banen i deres seneste seks kampe samt på hjemmebane, så ligner det lidt en hjemmesejr i denne duel. Derudover har Ståle Solbakken også en midtugekamp mod Diego Simeone at tænke på.

FC København har i øvrigt haft store problemer på fremmed græs i denne sæson, hvor det er blevet til to sejre, to uafgjorte og fem nederlag med en samlet målscore på 10-13.

Derfor anbefaler vi at spille på, FC Midtjylland vinder kampen til odds 2,10 hos Unibet.

 

Følg spilforslaget hos Unibet

 

Unibet officielt logo