VM 2018 tilbud: Optjen free bets og få profitboost til VM i Rusland

freebet fodbold-VM

Der er godt og vel en måned til, at VM i fodbold begynder i Rusland. Allerede nu kan man dog begynde forberedelserne og sikre sig free bets til den store begivenhed. Dem får man ved bookmakeren Unibet, der hver weekend i maj giver sine spillere muligheden for at optjene gratis spil til sommerens slutrunde. Derudover kan man også få profitboost på sine gevinster, hvilket gør det endnu mere lukrativt at spille i maj-måned.

 

Hent free bets til VM her

 

Sådan får du VM free bets

Der er ingen slinger i valsen med Unibets VM tilbud. Det er simpelt at finde ud af og nemt at komme i gang. Alt man skal gøre i denne omgang er at tilmelde sig kampagnen. De grønne links på denne side fører direkte til Unibets kampagneside, hvor man også finder alt den nødvendige information om tilbudet.

Man skal blot tilmelde sig en enkelt gang. Så snart det er gjort, skal man igang med at spille løs. I takt med man spiller, optjener man nemlig free bets imens man også får profitboost på sine vundne kuponer.

Sådan får du free bets: 

Indsats per spil Antal spil Profitboost Free bet
50 kroner Fem 10 procent 20 kroner
100 kroner Fem 20 procent 50 kroner
200+ kroner Fem 30 procent 100 kroner

 

Man kan optjene et free bet per weekend. Som det ses på ovenstående tabel får man mere for pengene ved at spille for højere indsatser. Uanset hvor meget man spiller for, så er der dog rigtig god værdi at hente.

Alle ens spil skal spilles og afgøres indenfor den samme weekend, altså mellem fredag og søndag. Man skal minimum spille 50 kroner per kupon, og oddset må ikke være end 1,40.

Man kan spille på følgende turneringer:

 • Premier League
 • FA Cup
 • Championship
 • La Liga
 • Serie A
 • Ligue 1
 • Æresdivisionen
 • Jupiler Pro League
 • Superligaen
 • Eliteserien
 • Allsvenskan

Profitboost gives den efterfølgende arbejdsdag, imens free bets bliver sat ind på ens konto den 1. juni.

 

1.500 kr. i Unibet odds bonus

Hvis man ikke allerede har en konto hos Unibet, men er varm på tanken om at optjene free bets til VM i fodbold, gælder det om at få oprettet en konto hurtigst muligt. Unibet er et oplagt sted at placere sine VM 2018 odds, da bookmakeren har et af markedets største spiludbud samt nogle af de højeste odds.

Som ny spiller hos Unibet kan man ovenikøbet få sig en stor odds bonus. Den kan komme op på hele 1.500 kroner alt efter, hvor mange penge man sætter ind på sit første indskud. Det første indskud bliver nemlig fordoblet med op til 1.500 kroner, så jo flere penge man sætter ind, jo flere penge får man også i VM bonus.

Unibets bonus skal gennemspilles fem gange til minimum odds 1,40. Så snart det er gjort, kan man frit udbetale bonussen, hvis man skulle have lyst til det.

 

Hent free bets til VM her

 

VM tilbuddets regler og vilkår

Man skal tilmelde sig kampagnen for at kunne optjene profitboost og free bets. Hvis man spiller før, man er tilmeldt, vil de spil ikke tælle med i denne kampagne.

Man kan optjene et free bet og et profitboost per weekend. Det er kun singlespil, der tæller med. Man må altså ikke spille systemspil eller kombinationsspil, hvis man ønsker at optjene free bets. Disse free bets kan kun bruges ved VM i fodbold 2018.

Ens kampe skal spilles og afgøres mellem fredag klokken 12.00 og søndag klokken 23.59. Cashed out spil tæller ikke med.

Man kan højst spille 200 kroner på kuponer med profitboost aktiveret, og man kan højst hente 10.000 kroner i profitboost. Der er ingen gennemspilskrav eller lignende tilknyttet disse profitboost. Til gengæld kan man ikke kombinere dem med free bets eller spil for bonusmidler.

 

Hent free bets til VM her

 

bookmaker odds