Europa League: Odds på Liverpool vs Manchester United

Indlæser..

Det har ikke været nogen stor sæson for hverken Liverpool eller Manchester United i England, hvor man nu er placeret som hhv. nummer syv og seks i tabellen. Der er altså ingen garantier netop nu for deltagelse i næste års europæiske turneringer, og begge hold vil nok se en sejr i Europa League som en glimrende vej til næste års Champions League, som ingen af holdene ser ud til at blive en del af i øjeblikket. Som altid indtræder Europa League-vinderne nemlig i Champions League-kvalifikationen i næste sæson.

Kun en af de to traditionsrige klubber kan dog spille sig videre til kvartfinalerne, og iflg. bookmakeren Bet365 bliver det et tæt opgør over to kampe. Her er der nemlig odds 1.90 på både Liverpool og Man United til at kvalificere sig til næste runde.

I den første kamp på Anfield er Liverpool favoritter til odds 2.00, mens en United-sejr kan spilles til odds 3.80. Uafgjort er bestemt ikke usandsynligt her, og hvis ingen af holdene vinder kampen, kan du få odds 3.30 på uafgjort netop nu.

Se alle odds på Liverpool vs Manchester United i Europa League herunder hos Bet365.

Odds på Liverpool vs Man United >>

 

Indlæser..

 

 

Optakt: Liverpool vs Manchester United

liverpoolDer er kommet bedre styr på tingene hos Liverpool i de seneste måneder, hvor Jürgen Klopps arbejde efterhånden begynder at vise sig i klubbens resultater. Godt nok tabte man Capital One Cup-finalen til Manchester City efter en horribel straffesparkskonkurrence set med Liverpool-øjne, men allerede få dage senere var der revanche mod Man City i Premier League. Denne gang vandt Liverpool sikkert med 3-0, og i den forgangne weekend imponerede Liverpool igen, da man fik vendt et truende 1-0 nederlag til 1-2 sejr ude mod Crystal Palace efter at være blevet reduceret til 10 mand.

I Premier League har Liverpool spillet én kamp færre end de øvrige hold i toppen, og kan med en sejr i den udsatte kamp bringe sig á point med Manchester United på sjettepladsen. Det skyldes ikke mindst den gode stime af resultater i de fire sidste PL-kampe, hvor Liverpool har vundet tre og spillet én uafgjort, og det er værd at bemærke, at disse resultater er kommet i hus i et tætpakket program, hvor Liverpool altså også har spillet Capital One Cup-, FA Cup- og Europa League-kampe på det seneste.

Liverpool gik videre til denne runde efter at have besejret Augsburg over to kampe. Først blev det 0-0 i Tyskland, hvorefter Liverpool vandt snævert – men fortjent – med 1-0 i returopgøret på Anfield.

 

United har problemer på udebane

Manchester-UnitedLigesom i Liverpool har Manchester United skuffet i Premier League i år, hvor det ikke umiddelbart ligner en Champions League-billet til næste sæson er i vente. Det kræver nemlig formentlig minimum en fjerdeplads, og der er langt derop for United i øjeblikket.

Man United har ikke vundet på udebane i de tre seneste Premier League-optrædener, og så sent som i weekenden skuffende man igen, da det blev til 1-0 nederlag ude mod West Bromwich. Her så Juan Mata rødt efter at have indkasseret to gule kort på få minutter, hvilket fik stor betydning for kampen. Til gengæld går det godt for De Røde Djævle hjemme på Old Trafford, hvor det er blevet til fire sejre i de sidste fire kampe, og man kan derfor med rette spekulere i, at dette dobbelt-opgør med Liverpool skal afgøres på Old Trafford.

United er videre til denne runde på bekostning af FC Midtjylland, hvor – som de fleste nok husker – FCM vandt 2-1 fortjent i Herning, men derefter tabte ligeså fortjent med 5-1 på Old Trafford.

 

Spilforslaget: Liverpool vinder første opgør

Liverpool ligner på mange måder et hold i fremgang. Det går fremad i Premier League, hvor holdet langsomt, men sikkert, haler ind på topholdene, og med to imponerende sejre i de to seneste kampe, bør selvtilliden være intakt inden dette opgør. Det samme kan man ikke sige om United, som udover udesejre mod lavere rangerende hold i FA Cup’en, ikke har vundet på udebane i Premier League siden d. 17. januar. Her var det dog netop Liverpool som stod for skud, da United vandt en tæt kamp med 0-1.

Liverpool er dog kun blevet bedre siden da, og bedst som man tror United er kommet i gang, taber man pludselig 1-0 ude til West Brom. Vi tror Uniteds dårlige udebane-stime fortsætter her, hvor gæsterne ydermere kan leve med et spinkelt nederlag, og satse på at afgøre det på den stærke hjemmebane.

Vi spiller Liverpool til odds 2.00 hos Bet365. Herunder kan du følge Spilforslaget hos Bet365 og se flere odds på Liverpool vs Manchester United hos verdens største online spilleselskab.

Odds på Liverpool vs Man United >>

 

bet365-580x330