dannebrog_odds.dkI dag, onsdag d. 10 juli 2013, skal det danske kvindelandshold i fodbold et smut over broen til Sverige, når der bliver spillet Europamesterskaberne i kvindefodbold. Ender de danske kvinder med at stå øverst på skamlen søndag d. 28 juli, kan du score odds 22 på Danske Spil.

Oddset på Danmark som samlet vinder er et af de højeste, så det er altså ikke store forhåbninger Danske Spil har til vores fodboldkvinder. Der er dog tradition for, at danskerne generelt klarer sig godt når vi skal forsøge at vinde medaljer i Sverige. De fleste husker nok med glæde tilbage til EM 1992, hvor det danske fodboldlandshold for herrer vandt EM på Ullevi stadion i Göteborg. Senest har Danmark også vundet Eurovision Song Contest, så måske er der noget magisk over Sverige?

EM i kvindefodbold sparkes i gang i dag, og i alt kæmper 12 lande på de svenske græstæpper om titlen.

Danmark er i gruppe med de svenske værter, Italien og Finland. Kan de danske kvinder vinde gruppen, kvitterer Danske Spil med odds 4,00 på Vinderen. Og kan de gå hele vejen og vinde EM-guldet, kan du altså score odds 22.

Kan de svenske kvinder skabe begejstring i hjemlandet og hæve trofæet, 5-dobler Danske Spil dine penge. Tyskland er favorit til odds 2,20, mens Frankrig giver odds 4,00.

 

Spil på EM i kvindefodbold på Danske Spil her

Alle Danmark kampe til EM i kvindefodbold kan følges på Eurosport og i radioens P3 på DR.

Til alle som ønsker at følge kvindelandsholdets kampe i Sverige eller andre kampe ved EM men ikke kan modtage Eurosport, har DBU i samarbejde med Eurosport fået et tilbud som du er velkommen til at benytte dig af.

Tilbudskoden er: WECH-DK

Normalpris 49,- for en måned, men med rabatkoden kun 39,- for DK. For koden gælder, at det er en betalingskode, så man opretter sig, og når så man skal betale angiver man blot promokoden, så får man rabatten. Tekniske spørgsmål skal rettes til Eurosport.

Danmarks kampe

I nedenstående billede kan du se hvornår Danmarks kvindelandshold skal i kamp ved EM 2013 i Sverige.

Danmark gruppe