Danmark – Sverige (EM i håndbold): Livestream, odds, optakt & spilforslag

I dag starter EM i kvindehåndbold med et opgør mellem Frankrig og Rusland klokken 21:00. Det er dog først i morgen, at de danske damer skal i aktion. Her venter der et skandinavisk derby mod Sverige klokken 21:00 i Nantes.

Der er ikke den store tvivl om, at det bliver et brag af et kamp. Men hvor kan man se den, hvis man ikke lige sidder hjemme i stuen foran fjernsynet? Hos bookmakeren Unibet kan du skaffe dig et Danmark – Sverige livestream, hvis bare du har en konto med penge på hos dem. Derudover har de naturligvis også massevis af gode odds på det skandinaviske derby!

 

Livestream Danmark - Sverige hos Unibet

 

Odds på Danmark – Sverige

Først og fremmest har vi tænkt os at tage et kig på alle de bedste odds på Danmark – Sverige. De danske damer er blevet gjort til forhåndsfavoritter af Unibet, og det er med god grund. Svenskerne kommer nemlig ind til denne slutrunde med to nederlag i træk mod Montenegro. Danskerne snuppede derimod en velfortjent sejr over Ungarn i søndags på 23-16. Vi har dog revanche til gode mod vores svenske naboer, da vi tabte med 26-23 til dem i VM-kvartfinalerne for snart et år siden.

Dette opgør bliver vitalt for, hvordan vores chancer for at vinde gruppen kommer til at se ud. Vi skal altså helst have to point ud af vores anstregelser fredag aften. Heldigvis står vi med rigtig gode kort på hånden, da truppen er sprængfyldt med selvtillid og tro på tingene. Også på trods af at der slet ikke er blevet scoret nok mål på det seneste. Kristina Jørgensen havde eksempelvis følgende at sige til TV2 Sporten, da de spurgte ind til danskernes åbningskamp fredag aften.

– “Jeg er helt vildt spændt. Jeg glæder mig helt vildt. De sidste par dage har været spændte, og man er bare klar på at give den gas og kæmpe alt, hvad man kan. Det bliver mega fedt at komme i gang,” udtalte Kristina Jørgensen til mediet.

Her på redaktionen har vi fuld tiltro til de danske damer, så vi synes, at man skal spille på sejr til dem. Det giver odds 1,92. Vi tror dog ikke umiddelbart på, at det bliver nogen målfest, så i vores optik er det bestemt heller ikke nogen dum idé at spille på under 48,5 scoringer til odds 1,90. Du kan se samtlige odds på opgøret ved at trykke på en af vores grønne knapper. De sender dig direkte videre til den rigtige underside hos Unibet. Her kan du også livestreame fredag aften klokken 21:00, hvis du opfylder deres krav.

 

Livestream Danmark - Sverige hos Unibet

 

Livestream Danmark – Sverige

Alle Danmarks kampe ved slutrunden bliver naturligvis sendt på TV2. Det kan du i øvrigt læse meget mere om i vores TV-guide til EM i kvindehåndbold. Det er dog ikke alle håndboldentusiaster, som har et fjernsyn eller er hjemme fredag aften, men der er absolut ingen grund til panik. Hos Unibet kan du således benytte dig af deres Danmark – Sverige livestream. Alt det kræver er bare, at du har placeret et væddemål på kampen og/eller har en bookmakerkonto med et symbolsk beløb på. Det samme er i øvrigt gældende for resten af vores opgør ved slutrunden.

Har du endnu ikke oprettet en konto hos Unibet, er det derfor bare med at komme i gang. Udover et Danmark – Sverige livestream kan du nemlig også få en odds bonus på 100 procent helt op til 1.500 kroner ved din første indbetaling. Indsætter du eksempelvis en plovmand, vil du altså have en tusse at spille for til denne spændende slutrunde. Og så længe at du har et symbolsk beløb på kontoen, kan du altså livestreame EM i kvindehåndbold på livet løs!

 

Livestream Danmark - Sverige hos Unibet

 

Unibet TV tillader bookmakerens spillere at livestreame FC Midtjylland - Astana FC gratis og lovligt i høj kvalitet.