Kamp: Viborg FF – West Ham United

Spilforslag: West Ham United vinder kampen

Odds: 1,80

Spilstop: 25. august kl. 19:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Viborg leverede egentlig en godkendt indsats, da de på London Stadium tabte 1-3 til West Ham. Der var inden kampen ikke de store forventninger til danskerne, men de formåede undervejs at presse West Ham.

Der var dog som ventet klasseforskel på Premier League-holdet og Superligaholdet. Det betyder, at Viborg er skal hente mindst to mål på West Ham, når englænderne kommer på besøg på Viborg Stadion.

West Ham har mildt sagt ikke fået nogen god start på Premier League-sæsonen. Det til trods regner vi dog stadig med, at vinder denne kamp i Viborg.

 

Derfor vinder West Ham kampen

West Ham har som nævnt fået en ganske skidt start på sæsonen for at sige det mildt. The Hammers har nemlig efter tre runder fortsat sæsonens første Premier League-point til gode.

Siden sæsonstarten har man tabt til Manchester City, Nottingham Forest og senest Brighton. Med en samlet målscore på 0-5 har man end ikke formået at få scoret i ligaen.

Derfor var det trods alt en lettelse, da man hjemme slog Viborg med 3-1. Nuvel det var heller ikke noget prangende resultat, men det går an for West Ham og gør dem til tårnhøje favoritter til at gå videre.

Viborg skal derimod se, om de kan score to gange og samtidig holde the Hammers fra fadet. Det bliver selvsagt en meget svær opgave for Jacob Friis’ tropper.

Viborg fik ligesom West Ham heller ingen god optakt til kampen, da de tabte med 0-1 i Randers. Nu kommer de formentlig op imod spillere som Maxwel Cornet, Gianluca Scamacca og Pabo Fornales.

Vi regner med, at Viborgs svære mission kombineret med klasseforskellen mellem de to hold bør resultere i endnu en sejr til London-holdet.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: West Ham United vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,80 på dette.