Kamp: Viborg FF – Vejle BK

Spilforslag: Viborg FF vinder kampen

Odds: 1,66

Spilstop: 9. maj kl. 19:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Viborg fører fortsat Nedrykningsspillet, men de presses bagfra af OB. Derfor skal der tre point på kontoen, når nedrykningstruede Vejle kommer på besøg.

Vejles nederlag i sidste runde til SønderjyskE betyder, at man tabte en enorm chance for at hente ind på FC Nordsjælland.

Det kan stort set være game over for vejlenserne, hvis de også taber i dag mod Viborg. Det regner vi desværre for dem med bliver tilfældet.

 

Derfor vinder Viborg kampen

Oprykkerne Viborg har haft et ganske pænt slutspil indtil nu. De har hentet ni af 18 mulige point. De placerer dem på den syvendeplads, som giver en mulighed for en plads i Europa Conference League via en playoffkamp mod et hold fra mesterskabsspillet.

Det er dog langt fra givet, at det bliver Viborg, som snupper syvendepladsen. De presses nemlig af OB, som inden denne runde var blot ét point bag jyderne.

Viborg har dog været meget svære at slå i løbet af slutspillet. I de første seks kampe er det faktisk kun FC Nordsjælland, som har formet det.

Viborg fik dog standset blødningen lidt med sidste uges point mod netop FC Nordsjælland. Her kom man foran med lidt under et kvarter igen ved Clint Leemans på straffespark. Det lykkedes dog FCN at få udlignet ved Daniel Svensson.

Vejle fik derimod noget af en dukkert i seneste runde. De havde ellers bragt sig selv i spil til overlevelse med seks point fra de første fem runder af slutspillet.

I sidste uge led man dog et nederlag på hele 0-3 hjemme mod SønderjyskE, som ellers var fem point efter Vejle inden kampen.

Sæsonens første tre kampe mellem disse hold er endt med en sejr til Viborg og to uafgjorte. Vi regner med, at Viborg holder fast i syvendepladsen med endnu en sejr mod Vejle.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Viborg FF vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,66 på dette.