Kamp: Viborg FF – B36 Tórshavn

Spilforslag: Viborg FF vinder kampen med mindst tre mål (Viborg -2)

Odds: 2,22

Spilstop: 3. august kl. 19:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Viborg FF har fået en ganske glimrende start på deres anden sæson tilbage i Superligaen. Det er blevet til seks point fra tre kampe i Superligaen samt avancement til 3. runde af kvalifikationen til Conference League.

Det var dog på forhånd ventet, at man ville slå Suduva fra Litauen. Viborg er da også atter favoritter, når færingerne B36 Tórshavn kommer på besøg.

Viborg kommer ind til kampen med imponerende sejr over FC København i bagagen. Vi mener, at de bør have på selvtilliden og niveauet til at slå et formsvagt B36 Tórshavn i relativt overbevisende stil.

 

Derfor vinder Viborg FF kampen med mindst tre mål

Viborg FF har som nævnt fået en godkendt start på Superligaen. Man har slået AaB og FCK med henholdsvis 2-1 og 4-2.

Det var knap så overbevisende i de to Conference League-kampe mod Suduva fra Litauen. Her blev det trods dominans i spil og chancer kun til to 1-0-sejre.

Viborg leverede dog som nævnt en stor kamp i weekenden mod de forsvarende danske mestre – FC København. Her kom man ellers bagud efter under ti minutters spil.

To scoringer af Clint Leemans fik dog bragt Viborg i front inden pausen. Anden halvleg var blot ti minutter gammel, da Justin Lonwijk udbyggede føringen. FCK fik reduceret, men Christian Sørensen lukkede kampe med sit mål til 4-2 i overtiden.

Nu står man overfor et B36 Tórshavn-hold, der har det svært i den hjemlige liga. Deres sidste fem kampe har således blot resulteret i tre point.

Derudover var det bestemt ikke uden problemer, at de spillede sig videre mod Tre Fiori fra San Marino. Her vandt færingerne med samlede 1-0 efter to kampe.

Det er med andre ord et hold, som Viborg skal slå og helst overbevisende. Det regner vi også med bliver tilfældet.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Viborg FF vinder kampen med mindst tre mål (Viborg -2). Hos Marathonbet får man odds 2,22 på dette.