Kamp: Viborg FF – FC Nordsjælland

Spilforslag: Viborg FF vinder kampen

Odds: 1,83

Spilstop: 29. april kl. 19:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Trods sidste rundes nederlag fører Viborg fortsat Superligaens nedrykningsspil. Dermed handler det fortsat om at forsvare den syvendeplads, som giver en playoff-kamp om en plads i Conference League.

Det er tid til anden halvdel af slutspillet, hvilket vil sige, at Viborg for anden runde i træk møder FC Nordsjælland. Dermed får man også mulighed for at revanchere sidste rundes nederlag i Farum.

Der tabte man en tæt kamp med 0-2, men vi mener, at jyderne kan drage fordel af hjemmebanen og sikre sig tre vigtige point.

 

Derfor vinder Viborg FF kampen

Inden seneste spillerunde havde Viborg gang i et fremragende forår. De forrige ni kampe bød nemlig på fire sejre, tre uafgjorte og blot to to nederlag til topholdene FC København og FC Midtjylland.

Derfor var det naturligvis en skuffelse, da det i seneste runde ikke blev til point mod FC Nordsjælland, som ligger på en tiendeplads.

Der var dog trods 0-2-resultatet tale om en ganske tæt kamp på Right to Dream Park. Spil og chancer var således nogenlunde ligeligt fordelt, men Viborg manglede skarpheden foran mål.

Derfor håber man naturligvis, at blandt andre angriber Jay-Roy Grot genfinder vejen til netmaskerne. Hollænderen scorede i begge sine kampe før mødet med FCN, så formen er på plads.

FC Nordsjælland har ramt en god periode med syv point fra deres sidste tre kampe mod SønderjyskE, Vejle og Viborg. De i alt fire mål, som de lukkede ind i deres forrige to kampe mod OB og AGF viser dog, at deres forsvar også til tider er til at tale med.

Vi mener, at Viborg hjemme på Viborg Stadion bør være i stand til at revanchere sidste uges nederlag.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Viborg FF vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,83 på dette.