Dagens spilforslag og odds: FCK gør kort proces i Hjørring

Spilforslag hver dag

Kamp: Vendsyssel FF – FC København
Spilforslag: FC København vinder 1. halvleg
Odds: 1,91
Bookmaker: bwin

 

Odds på FCK vinder 1. halvleg hos bwin

 

Vendsyssel FF er efter en stærk sæsonstart kommet i store problemer, da de ikke har vundet en ligakamp siden den 21. juli. Her besejrede de Esbjerg fB med 2-3 på Blue Water Arena. FC København har derimod fundet tilbage til fordums styrke, hvilket man også tydeligt kan se i tabellen. Her ligger de nemlig nummer et, og det er indtil videre kun blevet til tre pointtab i ligaen. Det ville undre os meget, hvis ikke Ståle Solbakkens spillere snupper en sikker sejr på Nord Energi Arena mod Jens Berthel Askous tropper.

 

Viktor Fischer er fyr og flamme for tiden

Vendelboerne vandt deres første to Superliga-kampe, men de har ikke smagt sejrens sødme siden da. I de efterfølgende otte ligakampe er det således blevet til fem nederlag og tre uafgjorte, hvilket må siges at være skuffende. Derudover har de heller ikke formået at holde buret rent en eneste gang, og det er selvfølgelig hovedårsagen til, at de har meget svært ved at skrabe point sammen. De skal nok heller ikke regne med et clean sheet i dag.

Løverne fra hovestaden ser nemlig ekstremt stærke ud for tiden. Udover 3-1-nederlaget på den jyske hede mod de danske mestre fra FC Midtjylland, så har de nemlig fejet al modstand af banen. Særligt Viktor Fischer bliver bare ved med at imponere. Han har således allerede været involveret 13 af københavnernes 21 scoringer i ligaen. Seks mål og syv assists har den tidligere Ajax-angriber noteret sig for indtil videre. Vi tror, at ham og Dame N’Doye fortsætter de fornemme takter i Hjørring, hvor de burde kunne komme på tavlen i løbet af de første 45 minutter. Særligt fordi Vendsyssels defensiv helt sikkert er til at tale med for tiden.

Derfor anbefaler vi at spille på, FC København vinder første halvleg til odds 1,91 hos bwin.

 

Odds på FCK vinder 1. halvleg hos bwin

 

Bookmakeren bwins logo i hvid skrift på sort baggrund