Dagens spilforslag og odds: Jacob Friis tager tre tiltrængte point

Spilforslag hver dag

Kamp: Vendsyssel FF – AaB
Spilforslag: 2
Odds: 2,40
Units: 4/5
Bookmaker: NordicBet

 

Odds på AaB-sejr lige her

 

Der er dømt nordjysk duel på Nord Energi Arena i Hjørring, når Jens Berthel Askou og Vendsyssel FF byder Jacob Friis og AaB op til dans. Værterne har endnu ikke formået at tage tre point i dette kalenderår, og vi har også mere end svært ved at se dem snuppe sejren i dette opgør. Gæsterne var ekstremt heldige med at få et point på DS Arena mod Hobro IK for en uges tid siden, da spillet slet ikke hang sammen. Den unge angriber Mikkel Kaufmann dukkede dog op efter et hjørnespark til allersidst og sørgede for 1-1.

 

Lucas Andersen skal vise vejen

Hjørringenserne har allerede udspillet deres chancer for at sikre sig overlevelse i gruppespillet. Det vil altså sige, at de skal spille playoff-kampe om nedrykning. Nu er spørgsmålet så, om de slutter som nummer tre eller fire i Gruppe 2. Der er kun et enkelt point ned til hobrogenserne på sidstepladsen, og der ikke den store tvivl om, at det bliver intenst indtil sidste spillerunde. Selvom Jens Berthel Askou og co. blot har tabt en enkelt af deres sidste fem, kan vi ikke forestille os, at de får point ud af deres anstrengelser i dag.

Aalborgenserne er allerede sikret overlevelse, men de har stadig førstepladsen at spille om. Randers FC ligger pt. nummer et i gruppen, men Jacob Friis har helt sikkert fortalt sine spillere, at de skal gå ud og vise alle de trofaste fans, at kampen mod Hobro var en enlig svale. Skal de bolsjestribede spiller tage tre tiltrængte point, bliver Lucas Andersen nødt til at genfinde sit tårnhøje topniveau. Vi tror, at den hjemvendte søn formår at gøre det og sikrer en smal sejr på enten 0-1 eller 1-2.

Derfor anbefaler vi at spille på, AaB vinder kampen til odds 2,40 hos NordicBet.

 

Odds på AaB-sejr lige her

 

Nordicbets logo og slogan på blå baggrund