Kamp: USA – Costa Rica

Spilforslag: USA vinder med mindst to mål (USA -1)

Odds: 1,90

Spilstop: 14. oktober kl. 01:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Den amerikanske VM-kvalifikation er naturligvis også i fuld gang. Her er man nået til tredje og sidste fase. Her dyster otte hold om tre direkte pladser til VM og deltagelse i playoffkampe mod et hold fra en anden region.

Efter de første fem runde fører Mexico med deres 11 point. Derefter er det dog ganske tæt. USA og Panama har begge otte point, og derefter har vi Canada, Costa Rica og El Salvador – alle inden for tre point.

I denne runder mødes USA og Costa Rica på Lower.Com Field i Columbus, Ohio. Amerikanerne er storfavoritter, og vi regner da også med, at hjemmeholdet henter de tre point mod et hold, som de har gjort det godt mod tidligere i år.

 

Derfor vinder USA kampen med mindst to mål

Som bekendt missede USA kvalifikation til det seneste VM. Det lader dog endelig til igen at gå i den rigtige retning for amerikanerne. Det så man eksempelvis ved deres sejr i Gold Cup tidligere i år, hvor man slog rivalerne Mexico i finalen.

I oktobers VM-kvalifikationskampe lagde man ud med en flot 2-0-sejr over Jamaica. I sidste runde led man dog et nederlag på 1-0 til Panama. Derfor er det ekstra vigtigt, at man henter de ventede tre point hjemme mod Costa Rica.

Man skal blot lidt over fire måneder tilbage for at finde det seneste møde mellem USA og Costa Rica. Det er dog formentlig en kamp, som costaricanerne helst bare vil glemme. De blev nemlig blæst ud af banen, da USA løb med en 4-0-sejr.

Costa Rica har endnu ikke scoret på udebane i denne fase af kvalifikationen, og vi regner da også med, at de får det svært i Columbus, hvor vi regner med en overbevisende indsats fra USA’s side.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: USA vinder med mindst to mål (USA -1). Hos Marathonbet får man odds 1,90 på dette.