Kamp: Trabzonspor – FC København

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,72

Spilstop: 24. august kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

FC København står med gode kort på hånden inden returkampen i Trabzon i kvalifikationen til Champions League-gruppespillet.

Københavnerne tog en 2-1-sejr hjemme i Parken, og nu skal arbejdet gøre færdigt mod de tyrkiske mestre Trabzonspor.

Det bliver dog langt fra nogen let opgave på Şenol Güneş Sports Complex. Hjemmeholdet fans vil uden tvivl skabe en vild atmosfære, som vil være med til at opildne hjemmeholdet.

FCK viste dog i første opgør, at de har niveauet til at gøre ondt på tyrkerne. Vi regner med, at det bliver en ganske tæt affære, hvor vi får begge hold på tavlen.

 

Derfor scorer begge hold

Den sidste uge har været god for FC København. I weekenden blev det til en solid 3-0-sejr ude mod Lyngby. Her scorede formstærke Viktor Claesson to gange, mens Pep Biel også fik scoret på straffespark.

Claesson scorede som bekendt også i første kamp mod Trabzonspor, hvor Lukas Lerager og så var på tavlen. Anastasios Bakasetas scorede Trabzonspors reduceringsmål.

Han og resten af Trabzonspor fik dog en skidt optakt til denne kamp. I weekenden tabte de nemlig med 2-5 til Antalyaspor. Her måtte Bakasetas desuden skiftes ud med en skade kort inden pausen.

Eneste lille lyspunkt for Trabzonspor var Enis Bardhi, som kom ind fra bænken og scorede begge Trabzonspors mål.

Han kan med andre ord komme i spil mod FCK. Derudover har man også profiler som Trézéguet og Andreas Cornelius, som kan gøre ondt på danskerne.

Vi regner som nævnt med, at det bliver en tæt affære i Tyrkiet. FCK kan naturligvis nøjes med uafgjort, mens en et-måls-sejr til Trabzonspor vil sende kampen ud i forlænget spilletid.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem Trabzonspor og FC København. Hos Marathonbet får man odds 1,72 på dette.