Dagens spilforslag og odds: Leeds snupper sejren på Liberty

Spilforslag hver dag

Kamp: Swansea City – Leeds United
Spilforslag: 2
Odds: 2,37
Bookmaker: bet365

 

Odds på Leeds-sejr hos bet365

 

Selvom dette kun er fjerde spillerunde af EFL Championship, så kan man vist allerede godt tale om et topopgør. Premier League-nedrykkerne fra Swansea City tager hjemme på Liberty Stadium imod traditionsklubben Leeds United. Vi tror, at det bliver et brag af en kamp. The Swans har således snuppet syv point via to sejre og en enkelt uafgjort i deres tre første opgør, mens The Peacocks har gjort rent bord og fået ni point ud af deres tre kampe. Umiddelbart synes vi, at det her opgør lugter af en udesejr.

 

Swansea skal passe på

Waliserne startede deres sæson ud med at besejre Sheffield United med 1-2 på udebane. De kom ellers bagud efter lidt mere end en times spil, men Oliver McBurnie fik reduceret kort derefter, og fem minutter før tid kunne Yan Dhanda så sikre de tre point. I den efterfølgende kamp blev det til endnu en sejr – denne gang vandt de 1-0 på hjemmebane over Preston North End. Oliver McBurnie brændte fra 11-meter-pletten efter 11 minutter, men Jay Fulton gjorde skaden god igen efter en halv times tid. I fredags spillede de så 0-0 på udebane med Birmingham, hvilket betyder, at de fortsat er ubesejrede i denne sæson.

Selvom det går godt for Swansea, så er Leeds endnu bedre kørende. De har nemlig slået Stoke City med 3-1 på hjemmebane, banket Derby County med 1-4 på udebane og i lørdags besejrede de så Rotherham United med 2-0 på hjemmebane. Særligt Kemar Roofe har set skarp ud, da han allerede har noteret sig for tre scoringer i lige så mange opgør. Vi sætter vores lid til, at de kan fortsætte deres sejrsstime og gøre det til fire på stribe i aften, når de skal en tur til Wales.

Derfor anbefaler vi at spille på, Leeds United vinder kampen hos bet365. Det giver i skrivende stund odds 2,37.

 

Odds på Leeds-sejr hos bet365

 

Bookmakeren bet365s officielle logo. Hos bookmakeren kan man sætte Vuelta Espana 2018 odds på både samlet vinder og de forskellige etaper.