Dagens Spilforslag: Spil på uafgjort i Chelsea vs Everton

Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Chelsea vs Everton (Premier League)

Vi spiller: Uafgjort: Odds 3.75  (set hos Bet365)

Kampstart: Lørdag d. 16.01.2016 kl. 16.00

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

Tæt opgør i vente på The Bridge

Efter Chelsea sagde farvel til José Mourinho, er der kommet bedre styr på sagerne, omend Chelsea stadig har lang vej igen før man rammer sidste sæsons mesterskabsform. Men Chelsea er nu ubesejrede i de sidste fem Premier League-kampe, hvor det ydermere er blevet til to sejre.

De seneste to Premier League-hjemmekampe på Stamford Bridge er endt 2-2 mod West Brom og Watford, hvilket vidner om, at Chelsea stadig er til at tale med – også på eget græs. Godt nok slog Chelsea Scunthorpe med 2-0 i FA Cuppen for bare seks dage siden, men det ville også have været en total fiasko, hvis den kamp ikke var blevet vundet.

Nu gælder det vigtige point til Premier League-tabellen, hvor Chelsea netop nu er 11 point efter West Ham på femtepladsen og 19 point efter Arsenal på førstepladsen. Men kan Chelsea snuppe alle tre point mod Everton, som kun har tabt én kamp på udebane i hele sæsonen?

Everton har en ganske fin  udebaneform som efter 10 kampe hedder 3-6-1 med en målscore på 13-9. Everton står solidt på banen, og arbejder ud fra en stærk defensiv med Lukaku på toppen til at lave de vigtige mål for klubben, og det har han gjort. 15 styks har Lukaku scoret i denne sæson, hvilket har gjort ham til topscorer i Premier League netop nu. Romelu Lukaku vender i denne kamp tilbage til Stamford Bridge, hvor han i årene 2011-2014 repræsenterede Chelsea i 10 kampe uden at score et eneste mål.

 

Dagens Spilforslag: Uafgjort til odds 3.75

Vi forudser en tæt kamp her, hvor Chelsea vil have svært ved at åbne Evertons stærke forsvar. Samtidigt udgør Everton en trussel mod Chelseas til tider skrantende forsvar, og vi forventer det bliver et tæt opgør, hvor holdene må nøjes med ét point værd.

Der er virkeligt godt odds at hente på uafgjort og Everton-sejr, men vi hælder mest til en tæt pointdeling på The Bridge i dag.

Vi spiller uafgjort til odds 3.75 i Dagens Spilforslag på Chelsea vs Everton hos Bet365.

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

 

Odds på Chelsea vs Everton

Bet365 tilbyder naturligvis en lang række markeder på kampen, og herunder finder du udvalgte real-time odds på Chelsea vs Everton.

 

Indlæser..

 

Indlæser..

 

 

bet365-580x330