Dagens Spilforslag: Spil på Deportivo La Coruna vs Rayo Vallecano

Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Deportivo La Coruna vs Rayo Vallecano (La Liga)

Vi spiller: Deportivo La Coruna: Odds 1.91 (set hos Bet365)

Kampstart: Mandag d. 01.02.2016 kl. 20.30

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

Deportivo vinder hjemme mod bundholdet Rayo

Deportivo La Coruna har ikke vundet de fem seneste La Liga-kampe, hvor det i de seneste to opgør er blevet til 1-1 hjemme mod Valencia og ude mod Real Sociedad. Særligt på hjemmebane har pointhøsten måske været lidt skuffende for Deportivo, som blot har formået at vinde tre La Liga-hjemmekampe i år, mens seks er sluttet uafgjort. Deportivo taber dog sjældent hjemme, hvor man i denne sæson kun er gået fra banen to gange som tabere.

Deportivo er netop nu nr. 9 i tabellen, men kan med en sejr i dette opgør hægte sig på Europa League-feltet i toppen af rækken. Chancerne for at hente tre point, er da også glimrende for Deportivo, da dagens modstandere fra Rayo bør være til at slå hjemme på Riazor.

Kun én kamp har Rayo vundet på udebane i La Liga i år, og derudover er det blevet til to uafgjorte og syv nederlag. Det er dog værd at bemærke, at Rayo ikke har tabt de to seneste kamp i La Liga, hvor man fik 2-2 ude mod Valencia, og i sidste runde slog Rayo overraskede Celta Vigo hjemme med hele 3-0.

Umiddelbart peger pilen opad i formbarometeret hos Rayo, men alligevel tror vi, Deportivo bliver for stor en mundfuld på hjemmebane for bundholdet Rayo. Skulle Rayo overraske til odds 4.00, kan man lige nøjagtigt kravle op på den rigtige side af nedrykningsstregen.

 

Dagens Spilforslag

Deportivo La Coruna bør vinde dette opgør. Hjemme mod et bundhold skal Deportivo have alle tre point, hvis man vil holde sig inde i kampen om de eftertragtede Europa League-billetter.

Vi spiller Deportivo til odds 1.91, men hvis du vil have et lidt større odds, kan du også overveje Rayo +1 handicap-krydset til odds 3.60, hvor der altså er gevinst, hvis Deportivo vinder med præcist ét mål.

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

 

Odds på Deportivo La Coruna vs Rayo Vallecano

Bet365 tilbyder naturligvis en lang række markeder på kampen, og herunder finder du udvalgte real-time odds på Deportivo vs Rayo.

 

Indlæser..

 

Indlæser..

 

bet365-580x330