Kamp: SønderjyskE – FC København

Spilforslag: FC København vinder med mindst to mål (FCK -1)

Odds: 1,92

Spilstop: 17. oktober kl. 18:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Blot tre point adskiller FC København og FC Midtjylland inden denne spillerunde. Derudover er AaB desuden blot tre point efter FC København.

Dermed andre ord fortsat godt med spænding i toppen af Superligaen. I denne runde skal FC København en tur til Haderslev, hvor der venter et møde med bundholdet SønderjyskE.

Her regner vi med, at FC København får en optimal start på denne periode efter landskampspausen, og at de vinder kampen med mindst to mål.

 

Derfor vinder FC København kampen med mindst to mål

I løbet af sæsonens første 11 spillerunder i Superligaen har FC København blot lidt et enkelt nederlag. Det kom hjemme mod FC Midtjylland. I seneste kamp, som også var i Parken denne gang mod Viborg, smed man også point, da det sluttede 1-1.

Ser man på tabellen for hjemmekampe, så er FCK halvvejs inde i grundspillet helt nede på en ottendeplads. På udebane forholder det sig dog helt anderledes. Her har man fundet alle sine fem kampe med en samlet målscore på 16-2.

Dermed kan man gå ind til kampen mod SønderjyskE med en god portion selvtillid i bagagen. Hjemmeholdet er nemlig heller ikke alt for godt kørende på Sydbank Park.

SønderjyskE har hentet syv point i deres fem hjemmekamp. De er desuden med deres fire hold det mindst scorende hold på hjemmebane. Det er ikke det bedste match, når man ser på FCK’s form væk fra Parken.

Da disse to hold mødtes i Haderslev sidste sæson endte det da også med en overbevisende sejr til FC København på 3-1. Vi regner med et lignede resulat i denne kamp, hvor vi har tiltro til, at FC Københavns flotte udebaneform fortsætter.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: FC København vinder med mindst to mål (FC København -1). Hos Marathonbet får man odds 1,92 på dette.