Dagens spilforslag og odds: Energiske Esbjerg slår SønderjyskE

Spilforslag hver dag

Kamp: SønderjyskE – Esbjerg fB
Spilforslag: 2
Odds: 4,00
Bookmaker: bet365

 

Odds på Esbjerg-sejr hos bet365

 

Præcis som i går er der en enkelt kamp fra 1/8-finalerne af Sydbank Pokalen på programmet, og den skal spilles på Sydbank Park i Haderslev. SønderjyskE tager imod Esbjerg fB, og selvom det helt sikkert bliver et tæt opgør, så har vi alligevel på fornemmelsen, at det godt kunne ende med en udesejr. Gæsterne er nemlig ubesejrede i seks kampe på stribe, hvor det er blevet til fire sejre og to uafgjorte med en samlet målscore på 9-3. Særligt på fremmed græs gør de det godt, da det er blevet til tre vundne kamp i træk.

 

Energiske Esbjerg

Sønderjyderne har gjort det ganske fornuftigt deres seneste fire opgør. Her er det blevet til to sejre og to pointdelinger med en samlet målscore på 7-3. Det hører dog med til historien, at de kun har mødt hold fra den nederste halvdel af tabellen. To af kampene har endda været mod oprykkere. Denne fine stime har dog sendt dem helt op på en delt fjerdeplads i Superligaen – á point med kriseramte AaB.

Esbjergenserne finder vi på ligaens tredjeplads. De har skrabet fem point mere sammen end SønderjyskE via syv sejre, fire uafgjorte og fire nederlag. Ikke mange havde spået dem nogen som helst chance for en top seks-placering før sæsonen, men de ligger altså lunt i svinget til at modbevise alle deres kritikere. Særligt Adrian Petre har imponeret med sine fem ligamål, og han kunne godt blive matchvinder i aften. Det var i hvert fald ham, som dybt inde i overtiden sikrede et enkelt point mod de danske mestre fra FC Midtjylland i søndags.

John Lammers sparer måske en spiller eller to, men han vil gerne fortsætte de fornemme takter og booke en billet til kvartfinalerne af den danske pokalturnering.

Derfor anbefaler vi at spille på, Esbjerg fB vinder kampen hos bet365. I skrivende stund giver det pengene fire gange igen.

 

Odds på Esbjerg-sejr hos bet365

 

Bookmakeren bet365s officielle logo. Hos bookmakeren kan man sætte Vuelta Espana 2018 odds på både samlet vinder og de forskellige etaper.