Dagens spilforslag under tre mål i Sheffield

Kamp: Sheffield United – Queens Park Rangers

Spilforslag: Der scores under 2,5 mål i kampen

Odds: 1,97

Spilstop: 13. december kl. 20:45

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Der venter et interessant opgør i the Championship, når QPR møder formstærke Sheffield United. Sheffield United er nedrykker fra Premier League, men har indtil nu kæmpet med det i den næstbedste række.

Sheffield United har vundet deres seneste tre kampe, men hvis de skal op i nærheden af playoff-pladserne, har de ikke råd til at tabe denne kamp. Der lå QPR inden denne runde med deres femteplads.

Vi regner med, at det bliver en defensiv kamp på Bramall Lane, hvor vi regner med, at der falder under tre mål i kampen.

 

Derfor scores der under 2,5 mål i kampen

Da Sheffield United den 25. november fyrede Slavisa Jokanovic lå de på en beskeden 16. plads efter seks sejre i 19 kampe. Siden da har man under Paul Heckingbottom vundet sine sidste to kampe.

Det er sket mod Bristol City og Cardiff City. Bristol City blev slået med 2-0, men Cardiff blev nedlagt med 3-2. Det var en ukarakteristisk målrig kamp for the Blades.

Ser man på Sheffield Uniteds seneste syv kampe, så har der blot været tre eller flere mål i to af disse. Samtidig har Sheffield United selv blot scoret mere end et mål i to af disse kampe.

Nu gælder det så mødet med QPR. London-holdet hører heller ikke til blandt de mest scorende. De har blot scoret mere end en gang i to af deres sidste ni kampe. Der er også blot scoret over 2,5 mål i to af disse.

Dermed mener vi, at der er lagt på til en målfattig affære i Sheffield mellem to hold, som skal bruge point for at holde sig til i kampen om playoff-placeringerne.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores under 2,5 mål i kampen mellem Sheffield United og Queens Park Rangers. Hos Marathonbet får man odds 1,97 på dette.