Dagens spilforslag og odds: Tredje gang bliver lykkens gang for Chelsea!

 

Kamp: Norwich City FC vs Chelsea FC

Spilforslag: Chelsea FC vinder kampen

Odds: 1,88

Units: 3/5

Spilstop: 24 august kl. 13:30

Bookmaker: Nordicbet

 

Følg spilforslaget nu

 

Chelsea har ikke just fået en drømmestart, under den nye manager Frank Lampard. I åbningskampen fik de en lussing på hele 0-4, i udekampen mod Manchester United. Imens de i sidste spillerunde, måtte tage til takke med pointdeling i 1-1 kampen mod Leicester. Nu gælder det dog kampen mod nyoprykkerne fra Norwich, og alt andet lige må det være en mere overkommelig opgave for London mandskabet. Norwich spillede en godkendt kamp i første runde, hvor overmagten Liverpool dog sendte dem hjem med et nederlag på 1-4.

Herefter fik Norwich sæsonens første sejr, da de på hjemmebane slog Newcastle med 3-1. Selvom sejren var flot, så er Newcastle i år en af de store nedrykningskandidater. Mod Chelsea kommer de altså op mod et hold, der besidder et meget højere niveau. Vi tror på, at Chelsea får sparket sæsonen i gang og sikrer sig årets første sejr. Spiller du hos bookmakeren Nordicbet kan du få odds 1,88, og det er en flot pris på de formodede favoritter.

 

Derfor vinder Chelsea FC kampen

Det der taler for, at Norwich kan sikre endnu et godt resultat, må være topscoreren Pukki. Han kommer dog på en hård opgave i dagens opgør, primært af to grunde. Den første er, at nu er det ikke blot holdene i The Championsship som kender navnet Teemu Pukki. Efter fire mål er navnet Pukki helt sikkert den første ting, som bliver nævnt på taktikmødet hos modstanderne. Han skal have minimal plads for, at vise sin målfarlighed og skal derfor lukkes ned.

Den anden grund er, at Chelsea har en meget solid defensiv. På mål har Arrizabalaga nu fået en hel sæson til, at vænne sig til tempoet og spillestilen i England. Foran ham ligner det endnu engang et firemandsforsvar bestående af Emerson, Zouma, Christensen og Azpilicueta. Rudiger kan måske gøre comeback i midterforsvaret, og hvis det sker er det kun noget der styrker Chelsea. Kante, Kovacic og Jorginho kontrollerer den defensive midtbane, og oppe foran er talentet Mount ustyrlig. Pedro, Pulisic, Willian og Abraham er alle en del af den offensiv, som Lampard kan stille til start med. Og de kan være svære, at holde styr på for oprykkerne Norwich.

Klassen må komme til udtryk for det talentfulde Chelsea mandskab. Tiden er nu til, at der endelig skal tre point på kontoen!

Dagens spilforslag lyder hermed: Chelsea FC vinder over Norwich City FC i eftermiddagens Premier League kamp, til odds 1,88 hos bookmakeren Nordicbet.

 

Følg spilforslaget nu

 

Nordicbets logo og slogan på blå baggrund