Dagens spilforslag og odds: St. Louis Blues vinder over Los Angeles Kings!

Kamp: Los Angeles Kings vs St. Louis Blues

Spilforslag: St. Louis Blues vinder kampen ( i den ordinære spilletid )

Odds: 2,12

Units: 3/5

Spilstop: 24 december kl. 04:00

Bookmaker: Unibet

 

Følg spilforslaget nu

 

I nat mødes to mandskaber, som er i vidt forskellig form. Imens Los Angeles Kings går ind til nattens hjemmekamp ovenpå to nederlag, har St. Louis Blues nu vundet fem kampe i træk. Endnu mere imponerende er det dog, at alle sejrene er vundet i ordinær spilletid. Målmandsduoen hos Blues har excelleret på det seneste, og har en stor del i de mange sejre. Den normale faste starter Jordan Binnington, er for alvor blevet udfordret af Jake Allen som har stået de seneste to kampe.

Allen har imponeret i kampene, og det begynder at tegne hen mod en delt rolle som startende målmand. Så uanset hvem der får chancen mod Kings, vil Blues have en fantastisk keeper i målet. Blues kommer fra to sejre i deres seneste indbyrdes opgør, og går efter et hattrick i nat. Hos bookmakeren Unibet kan du få odds 2,12 for sejren til St. Louis Blues i ordinær spilletid. Et glimrende odds, der er vel værd at smide en skilling efter!

 

Derfor vinder St. Louis Blues kampen i ordinær tid

Foruden målmandskampen, som Blues burde vinde nemt. Så er der også klasseforskel på de to hold, idet Blues er det ubestridte tophold i Western Conference. Imens Kings frister en tilværelse i bunden, præcis som de gjorde i sidste sæson. For ikke bare er Blues overlegne i mål de lukker ind, så har de også lavet langt flere i den anden ende end Kings. Et af problemerne for Kings er, at det faktisk kun er Kopitar og Doughty som for alvor laver mange point.

Hos Blues har ikke sådanne problemer, og de har en hel skare af spillere som præsterer på et stabilt højt niveau. Målene kommer ofte fra Perron, Schenn, Schwartz og Sundquist. Imens O´Reilly og Pietrangelo er fantastiske i de målafgivende pasninger, hvor de er helt i toppen på holdet. Især David Perron har løftet sit spil endnu et nøk, og laver næsten et point per kamp. De fem sejre som Blues har vundet, er alle over modstandere der er bedre end nattens modstander. Derfor er det da også nærliggende, at tro på en Blues sejr og at de fortsætter stimen af sejre!

Dagens spilforslag lyder hermed: Nattens NHL kamp imellem Los Angeles Kings og St. Louis Blues ender med sejr til holdet fra St. Louis i ordinær spilletid. Hos Unibet får du odds 2,12 for resultatet.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund