Kamp: St. Louis Blues vs Edmonton Oilers

Spilforslag: St. Louis Blues vinder kampen ( i den ordinære spilletid )

Odds: 1,95

Units: 3/5

Spilstop: 19 december kl. 02:30

Bookmaker: Unibet

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

I nat mødes to tophold fra Western Conference, hvor St. Louis Blues tager imod Edmonton Oilers. Det er dog to hold i vidt forskellige form, hvor der næsten er tale om krise hos Oilers. De startede sæsonen som lyn og torden, men syv nederlag i de sidste 10 kampe har sendt dem ned i tabellen. De ligger stadig til en af de vigtige playoff pladser, men endnu et nederlag kan sende dem længere ned i tabellen. Blues var selv i en minikrise, indtil deres sejr over Vegas på 4-2.

Den blev dog startskuddet til tre flotte sejre, hvor også Chicago og Colorado måtte skøjte fra isen uden point. Efter 35 kampe er St. Louis på førstepladsen, og det er især takket være deres målmænd. Binnington og Allen har stået fantastisk, og sikrer altså Blues mange sejre via deres mange redninger. Hos bookmakeren Unibet kan du få odds 1,95 for sejren til St. Louis Blues i ordinær spilletid. Et glimrende odds, især med tanke på deres seneste indbyrdes kampe, hvor Blues har vundet de seneste tre gange!

 

Derfor vinder St. Louis Blues kampen i ordinær tid

Den store forskel på de to hold er også på målmandsposten, hvor Blues er flere længder bedre. Binnington og Allen har tilsammen lukket langt færre mål ind, og har også begge en bedre GAA. Hvilket står for goal against average, hvilket betyder at de simpelthen lukker færre mål ind i de minutter de har spillet. Koskinen og Smith startede flot for Edmonton, men er dalet voldsomt i niveau og det har betydet flere nederlag. Offensivt har begge hold flere gode spillere, men Edmonton har har udover de to superstjerner McDavid og Draisaitl langt ned til de næste.

Faktum er, at de ikke holder samme høje niveau. Neal er gået helt i stå, Klefbom spiller ikke op til sit potentiale og Nugent-Hopkins har slet ikke fået spillet til at fungere hele året. Hos Blues er det anderledes, hvor mange byder ind med mål og point. Målene kommer for det meste fra Perron, Schenn, Schwartz eller Sundqvist. Imens O´Reilly byder ind med masser af assists, hvilket Perron i øvrigt også har været god til. I deres power play er også defensivspilleren Pietrangelo særdeles giftig, og har i sæsonen lavet hele 24 point. Blues har to scoringskæder, imens Oilers i realiteten kun har en og sammen med forskellen på målmandsposten. Ligner det endnu en sejr til St. Louis!

Dagens spilforslag lyder hermed: Nattens NHL kamp imellem St. Louis Blues og Edmonton Oilers ender med en hjemmesejr til Blues mandskabet i ordinær spilletid. Hos Unibet får du odds 1,95 for resultatet.

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund