Dagens spilforslag og odds: Inter vs Dortmund ender med pointdeling!

Kamp: Inter Milan vs Borussia Dortmund

Spilforslag: Kampen ender uafgjort

Odds: 3,60

Units: 2/5

Spilstop: 23 oktober kl. 21:00

Bookmaker: Nordicbet

 

Følg spilforslaget nu

 

Gruppe F har allerede budt på uafgjort i to af de fire spillede kampe, og i aften kan endnu et kryds være i spil. Italienske Inter Milan tager nemlig hjemme imod tyske Dortmund, og udeholdet er på det seneste blevet eksperter i uafgjorte kampe. Således er fire af Dortmunds sidste seks kampe endt uafgjort, imens de sidste to er vundet med 2-0 og 1-0. Selvom Inter ikke har spillet uafgjort siden åbningskampen mod Slavia Prag, så spiller de konstant helt lige kampe.

Dortmund topper Gruppe F sammen med Barcelona, imens Inter på tredjepladsen har et point. Et uafgjort resultat for Dortmund vil øge chancerne for, at kvalificere sig til 1/8-finalerne i det nye år. Inter har allerede måtte se tre point glippe en gang på hjemmebanen, mod en langt svagere modstander i Slavia Prag. Vi tror Dortmund formår, at holde dem fra fadet og sikrer sig det ene point. Hos bookmakeren Nordicbet kan du få odds 3,60, for et uafgjort resultat.

 

Derfor får kampen ingen vinder

Normalt er Dortmund kendt for, at spille en utrolig flot og offensiv omgang fodbold. Men i denne sæson har vi set, at de også formår at spille glimrende i defensiven. Fire af deres seneste syv opgør, er således endt uden mål til modstanderne. En stor del af æren skal selvfølgelig gives til målmand Roman Burki, men også forsvaret har spillet sin rolle. Tilbagevendte Mats Hummels har været en sikker mand i midterforsvaret, og sammen med Akanji og Guerreiro har Dortmund fået en stabil defensiv.

Denne kamp i aften, kan på mange måder sammenlignes med åbningskampen mod Barcelona. Ingen af holdene har råd til, at tabe og derfor kan det hele ende i pointdeling. Især for Inter vil et nederlag betyde, at de næsten har udspillet sin rolle i gruppen. Inter tabte med 1-2 mod Barcelona i sidste spillerunde, så de vil selvfølgelig gå efter alle tre point. Med spillere som Lukaku og Martinez i angrebet, har de også spillerne der kan score mål.

Men problemet er også bare, at defensiven ikke er hvad den har været. Hele otte mål er gået ind i de sidste fire kampe, og Dortmund er ikke uden evner i offensiven. Vi tror på en lige kamp, som kan blive målrig men i sidste ende ender med et point til hvert hold!

Dagens spilforslag lyder hermed: Inter Milan vs Borussia Dortmund ender uden vinder i aftenens Champions League kamp i Gruppe F. Hos Nordicbet får du odds 3,60.

 

Følg spilforslaget nu

 

Nordicbets logo og slogan på blå baggrund