Dagens spilforslag og odds: Buffalo vs Montreal går i overtid!

Kamp: Buffalo Sabres vs Montreal Canadiens

Spilforslag: Kampen ender uafgjort ( i den ordinære spilletid )

Odds: 4,20

Units: 2/5

Spilstop: 31 januar kl. 01:00

Bookmaker: Unibet

 

Følg spilforslaget nu

 

I nat mødes Buffalo Sabres og Montreal Canadiens, og det er to hold som begge halser efter i playoff spillet. Begge mandskaber har 51 point og kan næsten ikke tåle flere nederlag, hvis de skal gøre sig forhåbninger om playoff. De sidste fire indbyrdes opgør har budt på tre Buffalo sejre, og en enkelt til Montreal. Mere spændende er det dog, at de tre sejre er kommet efter uafgjort i den ordinære spilletid.

Vi har med to hold, at gøre som ikke bare ligger helt lige i ligaen. Men som også spiller utroligt jævnbyrdige opgør mod hinanden. Det er ikke utænkeligt, at vi igen i nat får et af disse opgør som går hele distancen. Hvor 60 minutter simpelthen ikke er nok til, at finde en vinder. Hos bookmakeren Unibet kan du få odds 4,20 for det uafgjorte resultat i den ordinære spilletid. Det er et sats med uafgjort, men historikken viser at det ofte er endt sådan alligevel!

 

Derfor ender kampen uafgjort i ordinær tid

Det er ikke fordi, at Buffalo eller Montreal har den bedste offensiv i NHL. De har faktisk heller ikke den bedste defensiv, men status her lidt over midtvejs i sæsonen er dog. At begge mandskaber minder utroligt meget om hinanden, både med hensyn til sejre, nederlag og målscore. De har begge 22 sejre, hvoraf fem af Buffalos er kommet i overtid og syv for Montreal. Også i nederlag er de næsten helt ens, hvor Montreal med 22 har lidt et enkelt nederlag mere end Buffalo. Begge mandskaber har dog adskillige profiler, som Eichel, Tatar, Weber osv.

På mål har hverken Buffalo eller Montreal haft nogen fantastisk sæson, og selv Ullmark har løftet sit niveau for Buffalo. Så er det ikke en prangende statistik hverken han eller backup målmand Hutton har. Hos Montreal er det Carey Price, som står de fleste kampe. Men han viser slet ikke det tårnhøje niveau, som han ellers har vist i mange tidligere sæsoner. Kampen tegner altså til, at blive lidt af en målrig affære. Hvor både Buffalo og Montreal offensiven, vil kunne fremvise deres styrker. Men ligeledes kan det også blive en kamp, der viser svaghederne defensivt. Som det er sket ofte, kan kampen godt gå hen og kræve mere end de ordinære 60 spilleminutter for at finde en vinder!

Dagens spilforslag lyder hermed: Nattens NHL kamp imellem Buffalo Sabres og Montreal Canadiens ender uafgjort i ordinær spilletid. Hos Unibet får du odds 4,20 for resultatet.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund