Dagens Spilforslag: Odds på Udinese-sejr ude mod oprykkerne fra Carpi

Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Carpi vs Udinese (Serie A)

Vi spiller: Udinese: Odds 2.50 (set hos Bet365)

Kampstart: Lørdag d. 9.1.2016 kl. 15.00

 

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

Udinese bør vinde denne her…

Carpi ligger før dagens kamp næstsidst i Serie A, hvor det kun er blevet til to sejre i 18 kampe. Carpi rykkede før denne sæson op fra Serie B, men det ser umiddelbart ud til, at det bliver en tur i elevatoren for den lille norditalienske klub.

I dag kommer Udinese så på besøg, og her bør der være god værdi i odds 2.50 på 2-tallet. Udinese går ind til opgøret med to sejre i streg, efter man kort før jul vandt ude med 0-1 i Torino, og forleden vandt Udinese igen med 2-1 hjemme mod Atalanta.

Kigger man på Carpis forventede holdopstilling, tegner der sig et billede af et solidt Serie B-mandskab, som er temmelig blottet for store profiler. Langt mere kvalitet er der i Udineses trup, og det forventer vi kommer til udtryk i dag, hvor Udinese kan stille i stærkeste opstilling, mens Carpi desuden må undvære tre af de faste startere.

Udinese har spillet 9 udekampe i sæsonen, hvor det er blevet til 4 sejre og 4 nederlag. Det her er en af dem, Udinese bør vinde.

 

Dagens Spilforslag

Det er altid “risky business” at spille på udeholdet i Italien, men her bør der være god værdi i odds 2.50 på Udinese.

Vi spiller på Udinese hos Bet365.

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

 

Odds på Carpi vs Udinese

Bet365 tilbyder naturligvis en lang række markeder på kampen, og herunder finder du udvalgte real-time odds på Carpi vs Udinese.

 

Indlæser..

 

Indlæser..

 

 

bet365-580x330