Dagens Spilforslag: Odds på Reading vs Crystal Palace i FA Cuppen

Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Reading vs Crystal Palace (FA Cup)

Vi spiller: Uafgjort: Odds 3.40 (set hos bet365)

Kampstart: Fredag d. 11.03. 2016 kl. 20.55

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

Tæt opgør i vente på Madejski Stadium

I Dagens Spilforslag kigger vi på første kamp i årets FA Cup-kvartfinaler, hvor Reading møder Crystal Palace. De øvrige kampe i denne runde FA Cup spilles lørdag og søndag, hvor der er Everton vs Chelsea, Arsenal vs Watford og Manchester United vs West Ham på plakaten.

Se også: Odds på Dagens Kampe

Reading og Crystal Palace kunne formentlig ikke have håbet på en bedre lodtrækning end denne, for begge mandskaber ville uden tvivl have været underdogs mod alle de resterende hold i turnering. Når der fløjtes gang i aftenens FA Cup-opgør på Madejski Stadium i Reading, vil begge hold nu have troen på videre avancement.

Reading huserer til dagligt i The Championship – den næstbedste engelske række – hvor man p.t. indtager placeringen som nr. 14 ovenpå tirsdagens skuffende 3-1 nederlag ude mod Huddersfield. Dog er det værd at bemærke, at Reading ikke har tabt en hjemmekamp på Madejski Stadium i 2016, hvor der i alt er blevet spillet ni kampe på tværs af de engelske turneringer.

Samtidigt har Reading tidligere i årets FA Cup besejret Huddersfield med 5-2, Walsall med 4-0 og senest Premier League-mandskabet West Brom med 3-1 for at nå hertil – alle sejre på hjemmebane.

I Premier League er Crystal Palace nu nede på 15. pladsen efter et langt streak uden sejre. Palace har nu ikke vundet i de 12 seneste PL-kampe, hvoraf fire er endt uafgjort og otte tabt. Senest var Alan Pardews mandskab i kamp hjemme på Selhurst Park mod Liverpool, hvor Crystal Palace kom foran 1-0 og så Liverpool reduceret til 10 mand, men alligevel tabte kampen 1-2.

I FA Cuppen går det dog meget godt for Palace, hvor man i år har elimineret Southampton, Stoke City og senest Tottenham, da Crystal Palace vandt 0-1 på White Hart Lane. Alle disse mandskaber har hjemme i den øverste halvdel af Premier League, og selv om Crystal Palace ikke har kunnet afgøre kampene til egen fordel i Premier League i 12 kampe, skal man selvfølgelig ikke afskrive The Eagles for tidligt mod Reading. Her øjner Crystal Palace sin første FA Cup-semifinale siden 1995, hvor Manchester United slog Palace ud. Manchester United slog i øvrigt også Crystal Palace i finalen fem år tidligere.

 

Dagens Spilforslag: Uafgjort til odds 3.40

Ingen af klubberne når noget i ligaen i år, så en evt. succesoplevelse skal komme fra FA Cup’en. Der er masser på spil, og selvom Crystal Palace på papiret har et marginalt bedre mandskab til rådighed end Reading, bør man ikke glemme Palaces dårlige form på det seneste, samt Readings ubesejrede run på hjemmebanen i 2016.

Vi har svært ved at pege på en vinder i dette opgør, da det bør blive et tæt og hårdt fightet opgør. De seneste tre møder mellem disse to klubber (i Championship) er endt uafgjort, og det tror vi også bliver udfaldet denne gang.

Vi spiller uafgjort til odds 3.40 hos bet365.

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

Odds på Reading vs Crystal Palace

Bet365 tilbyder naturligvis en lang række markeder på kampen, og herunder finder du udvalgte real-time odds på Reading vs Crystal Palace.

 

Indlæser..

 

Indlæser..

 

bet365-580x330