Dagens Spilforslag: Odds på Manchester City vs Everton i Capital One Cup

Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Manchester City vs Everton (Capital One Cup)

Vi spiller: Uafgjort (Everton +1): Odds 3.75 (set hos Bet365)

Kampstart: Onsdag d. 27.01.2016 kl. 20.45

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

Manchester City vinder tæt opgør mod Everton

I Dagens Spilforslag kigger vi mod Capital One Cup-semifinalen på City of Manchester Stadium, hvor Manchester City møder Everton. Det første opgør d. 6. januar i Liverpool sluttede med en 2-1 sejr til Everton, som nu skal forsøge at forsvare den spinkle føring hjem.

I Capital One Cup gælder regler om udebanemål først i den forlængede spilletid, hvilket betyder, at skulle kampen slutte 1-0 til City, skal der stadig spilles 2×15 minutter ekstra tid, og skulle stillingen stadig være uafgjort her, træder udebanemålene i kraft. Det betyder, at 1-0, 2-1, 3-2 etc. til City vil sende kampen i forlænget spilletid, men skulle stillingen være præcist 1-0 efter 120 minutter, går City videre på udebanemål. Er den derimod 3-2, er det Everton som går videre på reglen om udebanemål.

 

Everton taber sjældent ude

Med odds 1.53 på Manchester City og odds 6.50 på Everton, er Manchester City store favoritter til at vinde dette opgør. Men Everton er rigtigt gode til at spille til uafgjort på udebane i denne sæson, hvor 11 udekampe i Premier League er endt uafgjort 7 gange.

Bemærkelsesværdigt er det dog, at Everton kun har tabt én gang på udebane i Premier League i år, hvor man altså er 3-7-1 for sæsonen. Evertons evner på udebane bliver dog formentlig sat på en prøve i aften, for hvor Everton er gode til at høste point ude, afgiver City kun sjældent point hjemme. City er således 9-1-2 med en imponerende målscore på 33-12 på hjemmebanen, og det er vel at mærke i en periode, hvor City har været ramt af mange skader.

Om City sparer spillere i aftenens kamp må tiden vise, men i det første opgør på Goodison Park, lignede City et hold som spillede for at vinde turneringen. En lille overvægt i spil og chancer på udebane vidner om en gentagelse i aften, hvor City endda har fordel af hjemmebanen.

Capital One Cup må dog være vigtigere for Everton end for City, da Everton p.t. indtager en samlet 12. plads i tabellen, og ikke umiddelbart har udsigt til at skulle spille europæisk fodbold i næste sæson – medmindre man sejrer i Capital One Cup.

Manchester City har derimod kursen sat direkte mod Champions League via Premier League, men mon ikke man gerne tager et Capital One Cup trofæ mere til skabet. Sidst City vandt Capital One Cup var i 2014, hvor Sunderland blev besejret med 3-1 i finalen.

 

Dagens Spilforslag

Manchester City bør vinde dette opgør, men vi forventer en hård fight fra Everton-mandskabet. Derfor tror vi mest på en ét måls sejr end en storsejr til Manchester City, og med et flot odds 3.75 på en City-sejr i ordinær spilletid med præcist ét mål, skal det prøves.

Vi spiller Uafgjort (Everton +1) på handicap til odds 3.75 hos Bet365.

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

 

Odds på Manchester City vs Everton

Bet365 tilbyder naturligvis en lang række markeder på kampen, og herunder finder du udvalgte real-time odds på Manchester City vs Everton.

 

Indlæser..

 

Indlæser..

 

bet365-580x330