Dagens Spilforslag: Odds på Atletico Madrid vs Rayo Vallecano i Copa del Rey

Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Atletico Madrid vs Rayo Vallecano (Copa del Rey)

Vi spiller: Atletico Madrid -1: Odds 1.80 (set hos Bet365)

Kampstart: Torsdag d. 14.01.2016 kl. 21.00

 

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

Atletico Madrid bør vinde komfortabelt

Atletico Madrid er i gang med en stor sæson, hvor man netop nu fører La Liga med 44 points foran Barcelona med 42 og Real Madrid med 40 (Atletico har dog spillet én kamp flere end Barcelona). Dagens modstander i Copa del Rey 1/8-finalen hedder Rayo Vallecano, som bør være en form sag for Atletico at ekspedere ud af turneringen.

Det første opgør blev spillet d. 6. januar, og her sluttede kampen 1-1, hvilket giver Atletico Madrid de bedste kort på hånden ift. videre avancement til kvartfinalen. Rayo Vallecano har ikke vundet på Vicente Calderon i mange år, hvor det plejer at ende med en øretæve af kaliber, når Rayo lægger vejen forbi hovedstaden.

Også denne gang trækker det op til storm i Rayos målende, for Rayo har været umådeligt dårlige på udebane i hele sæsonen, hvor man i La Liga kun er 1-1-7 med en målscore på 10-27.

Nu møder man så La Ligas tophold som omvendt er 7-1-1 på hjemmebane, dog med en målscore på kun 12-5, og det ligner unægteligt en komfortabel sejr i til Atletico, hvilket også afspejles i bookmakernes odds.

Hos Bet365 kan du således kun få odds 1.28 på Atletico Madrid, mens der er hele odds 13.00 på Rayo Vallecano. Derfor kigger vi lidt på handicap-linjen i stedet, for vi føler os overbeviste om, at der ikke er noget at komme efter for Rayo i dette opgør.

 

Dagens Spilforslag: Atletico -1 til odds 1.80

Man kan overveje at gå stort på Atletico Madrid i handicap-linjen, hvor en storsejr på 3-0 eller mere belønnes ganske fornuftigt. Men vi er lidt mere beskedne, da det trods alt er Copa del Rey, som normaltvis ikke prioriteres helt så højt hos de store klubber (før man er i finalen).

De seneste fire opgør mellem Atletico og Rayo i Madrid er endt med sejre til Atletico og en målscore på 15-5 i Atletico favør. Det plejer at ende med en komfortabel sejr til Atletico Madrid, og det tror vi også det gør i dag.

Vi spiller Atletico Madrid -1 på handicap til odds 1.80.

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

 

Odds på Atletico Madrid vs Rayo Vallecano

Bet365 tilbyder naturligvis en lang række markeder på kampen, og herunder finder du udvalgte real-time odds på Atletico Madrid vs Rayo Vallecano.

 

Indlæser..

 

Indlæser..

 

 

bet365-580x330