Dagens Spilforslag: Odds på Heidenheim vs Hertha Berlin

Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: FC Heidenheim vs Hertha Berlin (DFB Pokal)

Livestream: Bet365

Vi spiller: Hertha Berlin: Odds 2.15 (set hos Bet365)

Kampstart: Onsdag d. 10.02.2016 kl. 19.00

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

Hertha Berlin slår Heidenheim

Hertha_BerlinI Dagens Spilforslag kigger vi på Heidenheim vs Hertha Berlin i kvartfinalen i den tyske DFB Pokal.

Heidenheim spiller til dagligt i den tyske 2. Bundesliga, hvor man i øjeblikket indtager ottendepladsen. Heidenheim er 7-6-7 for sæsonen, pointene bliver hentet både ude og hjemme. På hjemmebanen er Heidenheim 4-2-4 for sæsonen, så der tegner sig ikke et billede af et synderligt stærkt hjemmehold. Senest Heidenheim spillede hjemme, tabte man med 0-3 til Nürnberg d. 19. december. Så fulgte vinterpausen, og Heidenberg startede det nye kalenderår med en sejr på 0-1 ude mod bundholdet Fortune Düsseldorf for fire dage siden. Det har set fornuftigt ud i træningskampene, hvor slog Austria Wien og Wolfsberger med hhv. 0-2 og 0-3, men hvor meget værdi der kan lægges i disse sejre, er altid svært at sige noget om.

Uanset hvad venter der Heidenberg en svær modstander i dagens kamp. Hertha Berlin er nr. 3 i 1. Bundesliga, hvor man er ubesejret i de seneste 6 kampe. Dog er 2016 startet med tre uafgjorte kampe, nemlig 0-0 vs Augsburg, 3-3 vs Werder Bremen og senest 0-0 hjemme mod Dortmund.

Hertha Berlin skal tilbage til “winning ways” med en sejr her, og den bør også ligge lige til højrebenet for Hertha-spillerne. En god mulighed for at tanke selvtillid mod et lavere rangerende mandskab, og samtidig spille sig videre til semifinalen i årets DFB Pokal. Vi forventer ikke den glipper for Hertha her.

Kampen kan ses på livestream hos Bet365 fra kl. 19.00.

 

Spilforslag

Hertha har spillet en stor sæson indtil videre, og har trods den seneste stime af uafgjorte resultater, stor kvalitet i deres spil. Det bør blive for stor en mundfuld for 2. Bundesliga-midterholdet Heidenheim.

I Dagens Spilforslag spiller vi på Hertha Berlin-sejr til odds 2.15 hos Bet365.

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

 

Odds på Heidenheim vs Hertha Berlin

Bet365 tilbyder naturligvis en lang række markeder på kampen, og herunder finder du udvalgte real-time odds på Heidenheim vs Hertha Berlin.

 

Indlæser..

 

Indlæser..

 

bet365-580x330