Kamp: OB – FC København

Spilforslag: FC København vinder kampen

Odds: 1,69

Spilstop: 10. september kl. 19:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

OB får besøg af FC København i Superligaen. De regerende danske mestre har endnu ikke formået at vinde to Superligakampe på stribe i denne sæson.

Hjemmeholdet har dog også deres at se til. OB er efter en periode med to sejre i træk kommet ned på jorden igen efter sidste rundes nederlag hjemme mod Viborg.

FCK går ind til kampen med et nederlag på 0-3 til Dortmund i bagagen. Vi regner dog med, at de rejser sig med en sejr Nature Energy Park.

 

Derfor vinder FC København kampen

Der var ganske enkelt klasseforskel, da FC København i midtugen gæstede Borussia Dortmund. Nu skal selvtilliden genopbygges.

I seneste runde af Superligaen hentede FCK en flot 1-0-sejr hjemme mod Silkeborg. Her blev københavnernes svenske profil Viktor Claesson matchvinder, da han headede en bold fra Victor Kristiansen i kassen.

Det var FCK’s fjerde sejre i denne sæsons Superliga. Det bemærkelsesværdige er dog, at man har tabt samme antal kampe. Det er tilmed sket på skift. Nu skal det mønster brydes, når turen går til Odense.

OB gik ind til sidste weekends hjemmekamp mod Viborg efter at have hentet sæsons to første sejre. Fynboerne gik til pausen foran med 1-0, men scoringer af Jay-Roy Grot og Oliver Bundgaard sikrede en Viborg-sejr.

FCK har vundet syv af de sidste ti møder mellem holdene, mens det blot er blevet til en enkelt OB-sejr. Københavnerne med den hjemvendte Andreas Cornelius samt en flyvende Claesson bør da også have nok at skyde med til at besejre OB.

Vi regner med, at dette ender med en sejr til FCK, som dermed ville kunne tanke tiltrængt selvtillid inden deres hjemmekamp mod Sevilla.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Werder Bremen vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,62 på dette.