Dagens spilforslag og odds: Norrköping gør det til fire på stribe

Spilforslag hver dag

Kamp: IFK Norrköping – GIF Sundsvall
Spilforslag: 1
Odds: 1,61
Bookmaker: bet365

 

Spil på Norrköping-sejr her

 

IFK Norrköping har gang i en glimrende sæson, hvor de har vundet seks ud af deres første ni ligakampe. Derudover har de vundet deres sidste tre opgør i træk. GIF Sundsvall har derimod svinget rigtig meget, da de har vundet tre, tabt tre og spillet to uafgjort, mens det er blevet til to sejre og to nederlag i deres sidste fire kampe. Der er altså ikke den store tvivl om, hvorfor bookmakerne har gjort hjemmeholdet til favoritter. Udeholdet er simpelthen for ustabile, og vi tror også, at de får en over nakken i aften.

 

Nya Parken er et fort

Værterne har set rigtig stærke ud på eget græs hele sæsonen, hvor de har vundet 80 procent af deres opgør. Fire sejre og et enkelt nederlag med en samlet målscore på 11-6 er det blevet til indtil videre. De startede ud med at slå Brommapojkarna med 2-1 for derefter at besejre Kalmar FF med 3-1. I den efterfølgende kamp slog de IK Sirius FK med 1-0 inden deres første og hidtil eneste nederlag på hjemmebane kom mod Trelleborgs FF, som vandt med 1-2. I lørdags kom de så tilbage på sejrssporet, da Dalkurd FF blev sendt hjem med et 4-2-nederlag i baggagen.

Man skal altså stå rigtig tidligt op for at få noget med hjem fra Nya Parken, og det tror vi simpelthen ikke, at GIF Sundsvall er i stand til. Særligt fordi at deres to kampe på fremmed græs i denne sæson er endt med henholdsvis et 4-3-nederlag til topholdet Hammarby og et 2-2-opgør mod Dalkurd FF. Vi synes, at den her kamp lugter langt væk af en sejr og tre point til hjemmeholdet. GIF Sundsvall har nemlig ikke formået at besejre IFK Norrköping i snart et årti. Deres sidste sejr ligger helt tilbage til den 6. august 2009, hvor de vandt med 3-1 på hjemmebane.

Derfor anbefaler vi at spille på, IFK Norrköping vinder kampen hos bet365. Det giver i skrivende stund odds 1,61, men det kan hurtigt ændre sig.

 

Spil på Norrköping-sejr her

 

Superliga odds