Dagens spilforslag og odds: Tottenham triumferer på St. James’ Park

Spilforslag hver dag

Kamp: Newcastle United – Tottenham Hotspur
Spilforslag: 2
Odds: 2,07
Bookmaker: NordicBet

 

Spil på Spurs-sejr hos NordicBet

 

Premier League er langt om længe tilbage i dit TV, og der er intet mindre end seks kampe fra den bedste engelske række på programmet i dag. Det tidlige opgør er en duel mellem Newcastle United og Tottenham Hotspur på St James’ Park, og vi synes, at oddset på en udesejr er lige lovlig højt. Når man kan få pengene mere end to gange igen på, at Harry Kane skyder Martin Dúbravka i stykker, så er det bestemt værd at give det et forsøg. Særligt fordi Rafa Benítez har haft en forfærdelig opstart med en sejr, to uafgjorte og to nederlag.

 

Endnu et Newcastle-nederlag

The Magpies har bestemt ikke imponeret deres trofaste fans i de fem venskabskampe. De startede godt nok ud med at slå upåagtede St. Patricks fra Irland med 0-2 i den første, men derfra har der ikke været meget at glæde sig over. Mod Hull City endte det 2-2, da Ayoze Pérez fik udlignet kort før tid, og der blev slet ikke scoret nogle mål i deres opgør mod Hull. Braga bankede dem med 4-0, mens de også tabte til Augsburg for en uge siden – denne gang med 0-1. Cheftræneren for Newcastle, Rafa Benítez, har da også været ude i medierne at beklage sig. Efter det store nederlag til portugiserne havde han følgende at sige:

– Tingene går ikke godt uden for banen, og det afspejler sig på banen. Vi var dårlige, og vi lavede for mange fejl. Vi er nødt til at vågne op, sådan er det.

Efter vores bedste overbevisning så er Tottenham en alt for stærk modstander. Harry Kane har lige vundet Den Gyldne Støvle ved VM og er sprængfyldt med selvtillid. Vi tror, at han kommer på tavlen i dag og sikrer Spurs sejren.

Derfor anbefaler vi at spille på, Tottenham Hotspur vinder kampen til odds 2,07 hos NordicBet.

 

Spil på Spurs-sejr hos NordicBet

 

Nordicbets logo og slogan på blå baggrund