Kamp: New York Red Bulls – Atlanta United

Spilforslag: New York Red Bulls vinder kampen

Odds: 1,74

Spilstop: 01. juli kl. 02:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

New York Red Bulls er godt med i toppen af Eastern Conference af MLS. Dagens modstander Atlanta United skal derimod stramme sig an, hvis de skal være med i kampen om playoff-pladserne.

Et af deres store problemer er der deres dårlige statistik på udebane. Vi regner dog ikke med, at det bliver i New York, at Atlanta United får lavet om på det.

 

Derfor vinder New York Red Bulls

New York Red Bulls er som nævnt med i den sjove ende af tabellen. På det seneste har det dog primært skyldes deres gode statistik hjemme i New York.

De har nemlig tabt deres seneste tre udekampe på stribe. Derfor er det vigtigt, at man ikke har tabt sine seneste fem hjemmekampe.

De to seneste hjemmekampe endte med sejre, da DC United og Toronto FC blev slået med henholdsvis 4-1 og 2-0.

Atlanta United har faktisk også gjort det fornuftigt på hjemmebanen. Det er desværre for dem gået knap så godt i deres udekampe.

Her har de indtil nu syv udekampe således blot resulteret i fire point. De er kommet i form af en sejr over bundholdet DC United samt uafgjort mod Nashville.

Atlantas store problem på udebane har været, at de har haft svært ved at lave mål. De har hjemme scoret 17 gange på otte kampe, mens det ude er blevet til blot seks mål på syv kampe.

New York Red Bulls har ikke været skræmmende på hjemmebanen i denne sæson, hvor de generelt har spillet for mange kampe uafgjort. Vi har dog tiltro til, at de kan få forbedret den statistik mod Atlanta United.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: New York Red Bulls vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,74 på dette.