Spilforslag til Marokko – Iran: Marokkansk magtdemonstration

Spilforslag hver dag

Kamp: Marokko – Iran
Spilforslag: 1
Odds: 2,30
Bookmaker: betfair

 

Spil på Marokko-sejr her

 

Dag to ved VM sparkes i gang med tre rigtig gode kampe. Vi synes dog, at den midterste af dem ser bedst ud. Marokko har nemlig ikke tabt et eneste opgør i mere end et år, og de har et rigtig stærkt landshold. Iran har derimod svinget en hel på det seneste, hvor de har vundet tre kampe og tabt to med en samlet målscore på 5-4. Derudover har deres landshold overhovedet heller ikke nogle profiler fra de helt store europæiske ligaer. Vi tror, at marokkanerne trækker det længste strå mod irakerne og derved kickstarter deres slutrunde på bedst mulig vis.

 

Marokko vandt Africa Cup of Nations

Marokko ser totalt ustoppelige ud på nuværende tidspunkt. De har således ikke prøvet at forlade banen som tabere siden den 10. juni sidste år, hvor de måtte se sig slået med 1-0 af Cameroun til Africa Cup of Nations. Det endte dog med at være et meget insignifikant nederlag. Marokkanerne kom nemlig hele vejen til finalen, hvor de bankede Nigeria med 4-0 og løftede trofæet. I deres seneste 18 kampe er det blevet til hele 14 sejre og kun fire uafgjorte med en samlet målscore på 43-7. Man skal altså stå ekstremt tidligt op for at slå dem, da deres angreb er knivskarpt samtidig med deres defensiv er super solid.

Det tror vi ikke på, at Iran er i stand til. De har nemlig både tabt til Tunesien og Tyrkiet i deres testkampe, hvilket viser meget godt, at de ikke er på niveau med Marokko. Ingen af deres spillere har deres daglige gang i nogle af de helt store europæiske ligaer, mens marokkanerne kan bryste sig af at have folk fra blandt andet Juventus og Real Madrid. Vi synes ganske enkelt, at der er rimelig stor kvalitetsforskel på disse to mandskaber.

Derfor anbefaler vi at spille på, Marokko vinder kampen til odds 2,30 hos betfair.

 

Spil på Marokko-sejr her

 

bookmakeren betfairs logo på gul baggrund