Kamp: Liverpool – AC Milan

Spilforslag: Begge hold scorer i kampen

Odds: 1,83

Spilstop: 15. september kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Liverpool har fået en god start på sæsonen i Premier League. Nu er det dog tid til første spillerunde i Champions League, hvor der venter en stor kamp mod AC Milan.

Det er et møde mellem to af de mest succesfulde klubber i turneringens historie med tilsammen 13 triumfer (AC Milan syv og Liverpool seks).

Det er naturligvis en gentagelse af Champions League-finalerne fra 2005 og 2007. I begge disse opgør kom begge mandskaber på tavlen. Vi mener, at der er meget, som tyder på, at det også bliver tilfældet denne gang.

 

Derfor scorer begge hold

Liverpool fået en godkendt start på denne sæson. Man lagde ud med to sejre over  Norwich og Burnley på henholdsvis 3-0 og 2-0. Derefter fik man et point hjemme mod Chelsea, som også har store ambitioner.

Senest havde man en svær udekamp mod Leeds. Her bragte Mohamed Salah Liverpool foran efter 20 minutter føringen blev fordoblet fem minutter inde i anden halvleg af Fabinho.

Kampen bliver dog desværre husket for den alvorlige skade, som ramte Liverpools unge stortalent Harvey Elliot. I kampens overtid lukkede Sadio Mané festen med sin scoring til 3-0.

Nu gælder det så storkampen mod AC Milan. Milan har også fået en forrygende start i ligaen med sejre over Sampdoria, Cagliari og senest Lazio med samlede 7-1. Zlatan gjorde comeback i kampen mod Lazio, hvor svenskeren tilmed også fik scoret. Zlatan misser kampen mod Liverpool, men Milan har stadig rigeligt med strenge at spille på i offensiven.

Det er AC Milans første Champions League-kamp siden 2013/14. De vil med andre ord være særdeles opsatte på at gøre det godt. De vil dog få kamp til stregen af Liverpool, som har Salah i hopla. Vi regner ved, at det bliver en tæt kamp, hvor vi får begge hold på tavlen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem Liverpool og AC Milan. Hos Onside Betting får man odds 1,83 på dette væddemål.