Dagens spilforslag og odds: Messi scorer på langskud eller frispark

Spilforslag hver dag

Kamp: FC Barcelona – Olympique Lyon
Spilforslag: Lionel Messi scorer udenfor straffesparksfeltet
Odds: 5,50
Units: 1/5
Bookmaker: Danske Spil

 

Odds på Messi scorer udenfor feltet

 

FC Barcelona og Olympique Lyon spillede 0-0 i Frankrig, så alting kan stadig ske på Camp Nou. Vi har dog meget svært ved at se franskmændene levere sensationen og sende catalanerne ud af Champions League. Særligt fordi Lionel Messi bliver ved med at få netmaskerne til at blafre efter behag. Den lille vævre argentinske troldmand har noteret sig for otte scoringer samt to assists i sine sidste ti kampe for klubben. Vi kunne sagtens se ham hugge enten et langskud eller et frispark i kassen.

 

Magiske Messi scorer fra distancen

Barça spiller måske ikke den mest sprudlende form for fodbold lige pt., men de bliver bare ved og ved med at vinde. Rent faktisk har de ikke tabt siden den 23. januar, hvor de måtte se sig slået med 2-0 af Sevilla i Copa del Rey. Siden da er det blevet til syv sejre og fire pointdelinger med en samlet målscore på 23-7. Vi kan sagtens se dem fortsætte deres fornemme takter i aften og derved spille sig videre til CL-kvartfinalerne. Skal den mission lykkedes, bliver Lionel Messi dog nødt til at finde sit tårnhøje topniveau frem.

Lyon ligger nummer tre i Ligue 1, og de har syv point op til Lille på andenpladsen, mens PSG er intet mindre end 21 point foran dem. Selvom de leverede en pragtpræstation i det omvendte opgør mod Ernesto Valverde og co., så tror vi, at de får mere end svært ved at holde dem fra fadet på Camp Nou. Den argentinske troldmand havde et par frisparksforsøg i Frankrig, men han misbrugte dem allesammen på det skammeligste. Det kan vi simpelthen ikke forestille os kommer til at ske igen i aften.

Derfor anbefaler vi at spille på, Lionel Messi scorer udenfor straffesparksfeltet til odds 5,50 hos Danske Spil.

 

Odds på Messi scorer udenfor feltet

 

Oddsets logo på blå baggrund med hvid skrift