Kamp: Italien – Tyskland

Spilforslag: Tyskland vinder kampen

Odds: 2,80

Spilstop: 4. juni kl. 20:45

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Der venter endnu en spændende kamp mellem to store fodboldnationer, Tyskland gæster Italien i Nations League.

De italienske europamestre har mildt sagt ikke haft det bedste 2022. Vi regner desværre for dem med, at nedturen vil fortsætte mod Tyskland.

 

Derfor vinder Tyskland kampen

2021 var et sandt jubelår for det italienske landshold og italiensk sport generelt. Kronen på værket var Italiens sejr ved EM i fodbold, hvor de som bekendt slog England efter straffesparkskonkurrence.

Siden da har der dog ikke været noget at råbe hurra for. Den direkte VM-kvalifikation glippede, da Italien blot vandt én af deres sidste fem kval-kampe – de resterende fire blev spillet uafgjort.

Dermed måtte man tage til takke med andenpladsen i Gruppe C – to point efter Schweiz. Det virkede utænkeligt, at de nykårede europamestre skulle misse EM. Det blev dog en realitet, da man på ydmygende vis blev sendt ud af miniputterne Nordmakedonen i playoff.

Italien vandt efterfølgende en venskabskamp mod Tyrkiet, som også har nået et historisk lavpunkt, med 3-2. I onsdags fortsatte nedturen dog, da man tabte Finalissima-kampen med 0-3 til Italien. Det var en kamp, hvor Italien ikke fik et ben til jorden, og Lionel Messi gjorde, som det passede ham.

Nu står de overfor Tyskland, der som de første kvalificerede sig til VM. Tyskerne har spillet to venskabskampe i år mod Holland og Israel. De endte henholdsvis 1-1 og 2-0.

En af de store profiler på det tyske hold er Ilkay Gündogan, som havde en fremragende afslutning på sæsonen med Manchester City. Hans indskiftning i sidste kamp mod Aston Villa var udslagsgivende for, at guldet havnede hos City.

Tyskland har da også en stærk offensiv med folk som Thomas Müller, Timo Werner, Kai Havertz og Lery Sané. Nu skal de op imod et italiensk forsvar, som skal vænne sig til en tilværelse uden Giorgio Chiellini.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Tyskland vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 2,80 på dette.