Kamp: Italien – Argentina

Spilforslag: Der scores under 2,5 mål i kampen

Odds: 1,65

Spilstop: 1. juni kl. 20:45

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Efter hele 29 år vender Artemio Franchi Cup tilbage – nu under navnet Finalissima. Det er en kamp mellem de regerende europa- og sydamerikanske mestre – Italien og Argentina.

Sidst denne finale blev spillet var altså helt tilbage i 1993. Dengang var Argentina også med, da den europæiske modstander var ingen ringere end Danmark. Kampen endte 1-1 i den ordinære spilletid, men Argentina vandt 5-4 i straffesparkskonkurrencen.

Dengang blev kampen spillet i Argentina, men denne gang er det i Europa, at det foregår – nærmere betegnet på Wembley i London.

De to hold kvalificerede sig til kampen efter finaler, som ikke ligefrem kan betegnes som målfester. Det mener vi heller ikke, at der er lagt op til i aften, hvor vi regner med, at der scores under 2,5 mål.

 

Derfor scores der under 2,5 mål i kampen

Begge hold går naturligvis ind til denne kamp med ambitioner om at blive de første i 29 år til at vinde denne pokal. Vinder Argentina, vil Lionel Messi kunne hæve trofæet. Hvis Italien vinder, så bliver det Giorgio Chiellini, som spiller sin sidste landskamp.

Messi har med andre ord en mulighed for at føje endnu et trofæ til samlingen, men det også kan blive en smuk afsked for Chiellini.

Samtidig ville en finalesejr også være vigtig for Italien, der som bekendt ikke er kvalificerede til vinterens VM-slutrunde.

Trods kvaliteten af spillerne i kampen, skal man efter vores mening dog ikke forvente noget festfyrværkeri af en finale.

Finale udvikler sig sjældent til regulære målfester, hvilket senest har set eksempler på i Conference, League, Europa League, Champions League og Championship playoff-finalen.

Da Argentina vandt Copa America skete det da også via en 1-0-sejr mod Brasilien. Italien besejrede England i straffesparkskonkurrence efter 1-1 i den ordinære spilletid. Vi regner med andre ord ikke med, at dette bliver en målrig affære.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores under 2,5 mål i kampen mellem Italien og Argentina. Hos Marathonbet får man odds 1,65 på dette.