Dagens spilforslag og odds: Dansk dominans i Dublin

Spilforslag hver dag

Kamp: Irland – Danmark
Spilforslag: 2
Odds: 2,55
Bookmaker: NordicBet

 

Odds på Danmark-sejr hos NordicBet

 

Endelig sker det, som de fleste fodboldfanatikere har ventet på hele ugen! De danske drenge er taget en tur til Aviva Stadium i Dublin for at møde Irland, og med en sejr kan vi tage et kæmpestort skridt mod oprykning til UEFA Nations League liga A. Selvom vores absolut største stjerne Christian Eriksen er skadet, så har vi stadig fuld tiltro til Åge Hareides tropper. Defensiven er nemlig bundsolid og har ikke lukket et eneste mål ind i åbent spil hele 2018. Derudover har vi også på fornemmelsen, at en af de andre offensive esser stepper up i Kong Christians fravær.

 

Den danske defensiv er eminent

Irerne har kun vundet en enkelt landskamp det seneste års tid, hvor det ellers er blevet til fire nederlag og to uafgjorte opgør. Deres sejr kom den 2. juli, hvor de formåede at besejre USA med 2-1, selvom de var bagud 0-1 i pausen på en scoring af Bobby Wood. Graham Burke fik bragt balance i regnskabet efter en times tid, mens Alan Judge blev den store helt med sit mål til allersidst som sikrede sejren. Ingen af dem er dog udtaget til denne kamp, så de skal ikke regne med mål fra deres side af i aften.

Danmark har haft et fantastisk 2018, hvor de hverken har indkasseret scoringer i åbent spil eller tabt i ordinær spilletid. Fire sejre og fem uafgjorte er det blevet til. Der er endda kun blevet scoret to gange fra straffesparkspletten mod Kasper Schmeichel. Sidste gang Leicester-keeperen måtte se sig passeret i åbent spil var rent faktisk på netop Aviva Stadium i Dublin. Her udnyttede Shane Duffy et forsvarskoks til at score allerede efter seks minutter. Som de fleste nok husker gjorde det ikke den store forskel, da Andreas Christensen, Nicklas Bendtner og et hattrick af Christian Eriksen sørgede for en stensikker sejr på 1-5 og derved sikrede os avancement til VM i Rusland. Selvom vi nok ikke vinder med fire mål i aften, så tror vi stadig på en sejr.

Derfor anbefaler vi at spille på, Danmark vinder kampen til odds 2,55 hos NordicBet.

 

Odds på Danmark-sejr hos NordicBet

 

Nordicbets logo og slogan på blå baggrund