Kamp: Gambia – Cameroun

Spilforslag: Cameroun vinder, og der scores over 1,5 mål i kampen

Odds: 2,20

Spilstop: 29. januar kl. 17:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Med hold som Algeriet, Elfenbenskysten, Ghana og Nigeria ude af turneringen er værtsnationen Cameroun nu blandt topfavoritterne til at løbe med guldet ved African Cup of Nations.

De har det også fået en favorabel modstander i kvartfinalerne i form af Gambia, som har været en af de store positive overraskelser. Derfor er Cameroun da heller ikke overraskende storfavoritter til vinde denne kamp.

Det regner vi også med, at de ender med at gøre. Derudover mener vi også, at der bør være gode muligheder for, at denne kamp ender med at diske op med mindst to scoringer.

 

Derfor vinder Cameroun og der scores over 1,5 mål i kampen

Der var ingen slinger i valsen, da Cameroun spillede sig videre fra Gruppe A med en førsteplads. Her slog man Burkina Faso og Etiopien, mens pointdelingen mod Kap Verde i sidste kamp var uden betydning.

Det var knap så imponerende i ottendedelsfinalerne, hvor man kun slog Comorerne med 2-1. Det skete til trods for, at Comorerne måtte have en venstreback på mål gennem hele kampen.

En af de ting, som gør, at vi trods det har tiltro til Cameroun i denne kvartfinale er deres offensiv. De har nemlig turneringens suveræne topscorer Vincent Aboubakar, som har nettet seks gange på fire kampe. Derudover råder man også over Karl Toko Ekambi, som er nummer to på topscorerlisten med sine tre mål.

De kan let gå hen at blive et problem for Gambia. Miniputnationen blev flot nummer to i Gruppe F foran Tunesien, da de hentede syv point. Derefter slog man Guinea med 1-0 i ottendedelsfinalen.

Nu kommer AC Horsens’ James Gomez & Co. dog til at stå over for deres hidtil største udfordring ved denne turnering. Cameroun kommer naturligvis til at have hjemmepublikummet i ryggen.

Hvis de lykkes med at komme foran bliver Gambia for første gang i turneringen nødt til at satse offensivt. Det vil naturligvis give god grobund for flere mål.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Cameroun vinder kampen, og der scores over 1,5 mål. Hos Marathonbet får man odds 2,20 på dette.