Kamp: Galatasaray – Randers

Spilforslag: Begge hold scorer i kampen

Odds: 1,83

Spilstop: 26. august kl. 20:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Randers har gang i en fantastisk sæsonstart. Kronjyderne er ubesejrede i Superligaen, hvor man desuden indtager tredjeplads med sine 14 point af 18 mulige.

Derudover har man også gjort det godt i Europa League, hvor man spillede første kamp mod det tyrkiske storhold Galatasaray 1-1. Nu venter så et svært returopgør i Tyrkiet.

Vi mener, at Randers med deres storform kan give deres tyrkiske modstander kamp til stregen. Om det så er nok, må tiden vise. Dog tror vi på, at Randers igen kan komme på tavlen mod Galatasaray, som dog også bliver svære at holde fra fadet med deres mange profiler.

 

Derfor scorer begge hold

Som nævnt har Randers fået noget nær en drømmestart i Superligaen. Man har slået Vejle, AGF, SønderjyskE og Viborg og spillet uafgjort med OB og AaB. Det er dog værd at bemærke, at de trods de gode resultater blot har holdt buret rent i to af disse seks kampe.

Holdets topscorer i Superligaen er danske Vito Hammershøy-Mistrati med sine tre scoringer. Efter ham kommer Alhaji Kamara med to mål.

Randers imponerede som nævnt også i første kamp mod Galatasaray. Her var sidste sæsons pokalvindere godt med det meste af kampen til trods for at tyrkerne kom foran 26 minutter ved Kerem Aktürkoglu.

Det slog dog ikke Randers ud, som ti minutter inde i anden halvleg udlignede ved Frederik Lauenborg. Det fik Galatasaray til at smide profiler som Ryan Babel, Arda Turan og Falcao på banen dog, at det kastede en scoring af sig.

Dermed er der lagt op til en spændende kamp på Türk Telekom Stadium i Istanbul. Vi mener, at Randers kan fortsætte de lovende takter, som de har vist indtil nu, men at de også får svært ved at holde Galatasaray fra fadet.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem Galatasaray og Randers. Hos Onside Betting får man odds 1,83 på dette væddemål.