Kamp: Avispa Fukuoka – Sanfrecce Hiroshima

Spilforslag: Sanfrecce Hiroshima vinder kampen

Odds: 2,13

Spilstop: 25. juni kl. 11:30

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Med 13 point i deres sidste seks kampe er Sanfrecce Hiroshima blandt J1 Leagues absolut mest formstærke hold. Det har sendt dem op i den sjove ende af tabellen.

For at de kan forblive der, kræver det, at man henter tre point ude mod Avispa Fukuoka. Avispa er blandt de hold, som har klaret sig ringest set over de sidste par kampe, så der burde være muligheder.

 

Derfor vinder Sanfrecce Hiroshima kampen

Sanfrecce Hiroshima har udnyttet, at man har haft en stribe hjemmekampe til at få opbygget et fremragende momentum.

De sidste seks kampe har således kastet 13 point af sig, hvilket kun ligaens tophold Yokohama F. Marinos kan matche.

Hiroshima har vundet deres sidste tre kampe på stribe mod Kyoto Sanga, Nagoya Grampus og Cerezo Osaka. Især 2-1-sejren mod Cerezo, som også hænger på i toppen, vidner om, at man er på rette vej.

Nu gælder det så denne kamp mod Fukuoka. De har ikke vundet deres sidste tre kampe. Her har man tabt udekampene mod Nagoya og Shimizu S-Pulse. Hjemmekampen mod Urawa Reds endte med et skuffende 0-0-resultat.

Dermed har Avispa Fukuoka blot vundet én af deres sidste seks ligakampe. Derudover er det i denne periode også blevet til blot to mål.

Nu møder de så Sanfrecce Hiroshima, som har scoret ti gange i deres sidste seks kampe. I samme periode har de blot lukket fire mål ind, hvilket kun Kashiwa Reysol kan matche.

Sidst holdene mødet i denne sæson endte det med en 1-0-sejr til Hiroshima efter en sens scoring af Kosei Shibasaki. Vi siger med, at denne kampe ender, at Hiroshima fuldfører en double mod Avispa Fukuoka.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Sanfrecce Hiroshima vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 2,13 på dette.