Kamp: La Fiorita – Inter Club d’Escaldes

Spilforslag: Inter Club d’Escaldes vinder kampen

Odds: 1,60

Spilstop: 21. juni kl. 15:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Så starter Champions League-kvalifikationen. I første omgang gælder det playoff-spillet om en plads i første runde af kvalifikationen.

Her skal der spilles to semifinaler og en finale i Reykjavik. Islandske Vikingur Reykjavik møder estiske FCI Levadia i den ene semifinale. Den anden står mellem La Fiorita fra San Marino og andorranske Inter Club d’Escaldes.

Vinderen af finalen kan se frem til to kampe mod de svenske mestre, Malmö FF, i 1. runde af kvalifikationen. Først gælder det dog som nævnt disse semifinaler, hvor vi skal have fundet finalisterne.

Vi regner med, at den ene af disse bliver Inter Club d’Escaldes. De er favoritter mod La Fiorita fra San Marino, og det siger vi, at de lever op til.

 

Derfor vinder Inter Club d’Escaldes kampen

Dette er tredje sæson på stribe, hvor Inter Club d’Escaldes deltager i dette playoff-spil. For to år siden røg man ud til Drita fra Kosovo. Sidste år slog man HB Thórshavn med 1-0 i semifinalen. I finalen tabte man så med 2-0 til Prishtina.

Andorranerne er med andre ord ikke helt uden evner, når det kommer til europæisk fodbold. Ser vi på La Fiorita, så ser det svært ud for dem.

Det er således endnu ikke lykkedes et hold fra San Marino at spille sig videre til finalen, siden dette playoff-spil blev introduceret for fire år siden.

Sidst hold fra San Marino og Andorra mødtes var i 2019/20, hvor Andorras FC Santa Coloma slog Tre Penne med 1-0.

Vi regner med, at det i denne sæson endnu engang slutter med en andorranske sejr. Derefter venter dog en svær kamp mod et hold fra enten Estland eller Island.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Inter Club d’Escaldes vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,60 på dette.