Dagens spilforslag – Begge hold scorer i Farum

Kamp: FC Nordsjælland – OB

Spilforslag: Begge hold scorer i kampen

Odds: 1,74

Spilstop: 9. juli kl. 19:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Denne rundes mandagskamp står mellem FC Nordsjælland og OB på Right to Dream Park i Farum. Begge hold har fire point efter de første tre runder, og vi regner da også med en tæt kamp, hvor vi får begge hold på tavlen.

 

Derfor scorer begge hold

FC Nordsjælland fik langt fra nogen ønskestart på sæsonen, da man på hjemmebane lagde ud med at tabe 2-1 til oprykkerne fra Viborg. Derefter fulgte dog et godkendt 0-0-resultat hjemme mod AGF.

Til trods for at det blot blev til ét point i de to første kampe, var Nordsjælland dog et af de hold i ligaen, som skabte flest chancer. Derfor var der løfter om mere.

Disse blev da også indfriede på udebane mod SønderjyskE. Det blev nemlig til en flot 2-0-sejr i Haderslev. Denne kom i hus efter scoringer af Oliver Villadsen og Simon Adingra.

Nu gælder det så kampen mod OB, som startede sæsonen flot med en 2-1-sejr over FC Midtjylland i Herning. Her var Bashkim Kadrii og Jørgen Skjelvik heltene for fynboerne. Skjelvik  scorede tilmed direkte på et hjørnespark i overtiden.

Derefter er det blevet til pointdeling mod sidste sæsons pokalvindere fra Randers. Her var Jens Thomasen på tavlen for OB. I seneste kamp blev FCK dog for stor en mundfuld, da man hjemme i Odense endte med at tabe med 2-0 til københavnerne.

Det er med andre ord en kamp mellem to hold, som har haft særdeles blandede resultater indtil videre i sæsonen. Begge hold har vist, at det offensive fungere, men der er også svagheder i de respektive defensiver, som kan udnyttes. Derfor mener vi, at der er gode muligheder for at få begge mandskaber på tavlen i Farum.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem FC Nordsjælland og OB. Hos Onside Betting får man odds 1,74 på dette væddemål.