Dagens spilforslag og odds: Masser af kasser i Parken

Spilforslag hver dag

Kamp: FC København – AGF
Spilforslag: Over 2,5 mål
Odds: 1,80
Bookmaker: Danske Spil

 

Odds på over 2,5 mål her

 

FC København tager hjemme i Telia Parken imod AGF, i et opgør som skal afgøre, hvem der får lov til at snuppe den sidste Europa League-plads. Århusianerne har det historisk set rigtig svært i Danmarks nationalarena, så de skal nok ikke kigge i statistikbøgerne, inden de tager turen til hovedstaden. Rent faktisk har De Hvii’e ikke slået løverne på udebane siden de vandt med 0-1 den 15. august siden 2009. Siden da er det blevet til syv nederlag og fem uafgjorte kampe med en samlet målscore på 23-6.

 

Målgaranti

AGF har tabt deres seneste fire udekampe på stribe mod FCK med henholdsvis 4-0, 2-1, 2-0 og 2-1. Sidst de formåede at få et point i løvernes hule var den 23. august 2015, hvor en scoring af Alexander Juel Andersen og et sindssygt saksespark af Morten Nordstrand sørgede for 2-2. Der er altså kun en enkelt af de sidste fem indbyrdes opgør mellem de to mandskaber i Parken, som er endt med mindre end tre mål. Vi kunne sagtens se den stime fortsætte i aften. Særligt når man tænker på, at både hjemmeholdet og udeholdets forsvar har set shaky ud det seneste stykke tid.

Værterne har lukket mål ind i deres sidste sidste seks kampe på eget græs, mens der er blevet scoret mod gæsterne i ni af deres seneste ti opgør. Det taler for at begge mandskaber kommer på tavlen i aften. Hvis de gør det, så burde der også komme minimum tre mål. Ståle Solbakkens spillere kan nemlig ikke bruge 1-1 til noget som helst, da de skal vinde for at slutte deres skuffende sæson af med en smule værdighed.

Den eneste måde de kan gøre det på er ved at kvalificere sig til europæisk fodbold i næste sæson. Københavnerne burde altså score mere end én gang.

Derfor anbefaler vi at spille på, der kommer over 2,5 mål i kampen til odds 1,80 hos Danske Spil.

 

Odds på over 2,5 mål her

 

Oddset logo