Dagens spilforslag – FCK vinder direkte kamp om bronzen

Kamp: FC København – AGF

Spilforslag: FC København vinder kampen

Odds: 2,20

Spilstop: 3. maj kl. 19:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Efter to kampe uden sejr kom FC København tilbage på sporet i sidste runde, hvor de mødte AGF på udebane. Her blev det som bekendt til en københavnsk sejr i Aarhus.

For AGF betød det nederlag, at man blev overhalet indenom af FCK i kampen om tredjepladsen. Her er hovedstadsklubben således nu tre point foran. Vi regner med, at det forspring vil være fordoblet efter denne kamp.

 

Derfor vinder FC København

Som nævnt var sidste rundes tre point tiltrængte med FCK-øjne. Man var kommet godt fra start i slutspillet med sejre mod Randers og Brøndby. Herefter fulgte en 2-2-kamp mod FC Nordsjælland samt et nederlag til FC Midtjylland.

Derfor var det naturligvis en stor lettelse, da Jonas Wind fik scoret til 1-0 efter lidt over 25 minutters spil i Aarhus. Blot fem minutter senere fik Casper Højer dog udlignet for hjemmeholdet. FCK’s sejrsmål blev sat ind af Jens Stage efter lidt under en times spil efter oplæg af Viktor Fischer

Det var naturligvis en bitter pille at sluge for AGF, som modsat FCK så ud til at have overvundet en skidt start på slutspillet. Her lagde østjyderne nemlig ud med at tabe til FC Nordsjælland og FC Midtjylland. Det fik man dog rettet op på med fire point mod Brøndby og Randers.

FC København har haft overtaget i de indtil videre tre møder mellem disse hold i denne sæson. Her har de således hentet to sejre og en enkelt uafgjort. Foruden den seneste kamp er det 1-0 til FCK samt 3-3.

Vi regner med, at der bliver tale om endnu en tæt kamp, hvor FC København ender med at trække det længste strå.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: FC København slår AGF. Hos Onside Betting får man odds 2,20 på dette væddemål.