Kamp: AGF-FCK

Spilforslag: FCK vinder kampen

Odds: 2,70

Spilstop: 5. juli kl. 20:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

FCK må efter sidste uges nederlag til FC Midtjylland så små sande, at mesterskabet er væk. Det er dog stadig vigtigt, at de holder skruen lige i vandet. Andenpaldsen giver nemlig en plads i kvalifikationen til Europa League, mens nummer tre skal spille play-off om en plads. Vi tror, at FCk med en sejr vil sikre sølvet.

 

Derfor vinder FCK

Efter 2-1-nederlaget til FC Midtjylland er FCK hele 11 point efter herningenserne med 18 tilbage at spille om. Det ligner dermed en mission impossible i forhold til mesterskabet. Kigger man i den anden retning af tabellen er FCK syv point foran AGF. Som nævnt er det vigtigt for FCK, at man sikre sig andenpladsen.

Mål af Sory Kaba og Lasse Vibe gjorde, at FCK allerede var godt nede i sækken, da Midtjyllands Paulinho to minutter inde i overtiden scorede selvmål til kampens resultat 2-1. FCK havde to tredjedele af boldbesiddelsen underkampen, men det var jyderne, som dominerede, når det kom til chancerne. FCK viste altså med andre ord, at formået at dominere kampen, de skal bare forbedre sig på den sidste tredjedel.

AGF red inden sidste uges opgør mod AaB på bølge af optimisme. Siden pausen havde man vundet fire ligakampe og spillet en uafgjort. I kan mod AaB gik klappen dog ned for AGF. AaB scorede hele tre mål kort før pausen. AGFs Jakob Andersen nåede også at score i halvlegens overtiden. Her var det dog reelt forbi. Søren Tengstedt lukkede og slukkede med sin scoring 4-1 til AaB.

AGF har endnu ikke vundet over FCK i denne sæson. Det er derimod blevet til to 2-1-nederlag. Faktisk har AGF ikke slået FCK siden august 2009. De sidste ti ligakampe mellem holdene er endt med otte sejre til FCK og to uafgjorte. FCk har med andre særdeles godt tag i AGF. Vi tror, at FCK udbygger den gode statistik med endnu en sejr.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: FCK vinder kampen mod AGF. Hos Onside Betting får man odds 2,70 på dette resultat.