Dagens spilforslag over 2,5 mål i Everton – Leeds United

Kamp: Everton – Leeds United

Spilforslag: Der scores over 2,5 mål i kampen

Odds: 1,64

Spilstop: 28. november kl. 18:30

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Everton og Leeds har begge allerede været involverede i et par yderst målrige kampe gennem denne sæson. Nu mødes de så på Goodison Park i Liverpool. Her regner vi med, at vi får minimum tre mål at se, når Carlo Ancelotti og Marcelo Bielsas tropper mødes.

 

Derfor scores der over 2,5 mål i kampen

Leeds fik i sidste spillerunde deres første 0-0-resultat i denne sæson. Det kom som bekendt i hjemmekampen mod Arsenal. Inden den kamp havde med tabt 4-1 to gange i streg mod Leicester og Crystal Palace. Dermed er det sket tre gange i denne sæson, at Leeds har lukket fire mål ind. Der er vel at mærke blot spillet ni runde af Premier League.

Leeds har dog også selv formået at score tre eller flere mål tre gange, så de kan bestemt også selv noget fremme på banen. Det så man senest mod Aston Villa, hvor Leeds spillede et ellers formstærkt Villa-hold ud af banen med en 3-0-sejr, som burde have været større.

I hjemmeholdet Everton møder Leeds et hold, som i den grad også har underholdet gennem denne sæson. Intet mindre end syv af Evertons ni Premier League-kampe i denne sæson har haft tre eller flere mål. De eneste undtagelser er en 1-0-sejr over Spurs og et nederlag på 2-0 til Southampton. Everton fik som bekendt en fænomenal start på sæsonen med fire sejre på stribe. Herefter fulgte dog fire kampe uden sejr  med en uafgjort og tre nederlag.

I seneste runde kom man dog tilbage på sporet. Det skete i en vild 3-2-sejr over Fulham, hvor London-holdet tilmed brændt et straffespark. En anden væsentlig ting ved den kamp var, at Dominic Calvert-Lewin kom på tavlen to gange og altså viste, at han igen er brandvarm. Vi regner altså med, at Everton fortsætter deres underholdende start på sæsonen mod Leeds, som bestemt også er gode offensivt.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 2,5 mål i kampen mellem Everton og Leeds United. Hos Onside Betting får man odds 1,64 på dette væddemål.