Kamp: Everton – Arsenal

Spilforslag: Arsenal vinder kampen

Odds: 2,28

Spilstop: 6. december kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Det er to hold, som har hårdt brug for de tre point, som mødes på Goodison Park. Hjemmeholdet Everton har ikke vundet deres sidste otte kampe. Arsenal har efter en god periode blot hentet tre point i deres sidste tre kampe.

Arsenal har dog haft et par svære kampe på det seneste, så man kan ikke sige, at de står i den decideret krisesituation. Det nærmer Everton sig dog, og vi regner da også med, at Arsenal påfører dem endnu et nederlag.

 

Derfor finder Arsenal kampen

Arsenal har som nævnt efter en periode på otte kampe som ubesejrede blot hentet tre point i deres sidste to kampe. Her har man dog mødt Liverpool og Manchester United, mens man hentede en pligtsejr mod Newcastle.

Det lykkedes i sidste kamp Arsenal at score to mål på Old Trafford. Desværre lukkede de så også tre ind selv, hvoraf et var et straffespark. Emile Smith-Rowe bragte Arsenal foran, da han sparkede bolden i et tomt mål, mens De Gea var i græsset. Ødegaard udlignede senere til 2-2, men et Ronaldo-straffespark sikrede United-sejren.

Dermed har Arsenal brug for tre point, hvis de skal holde sig til i kampen om top fire. Hold som Manchester United og Tottenham begynder desuden at nærme sig the Gunners bagfra.

Man kunne dog næsten ikke bede om en mere formsvag modstander end Everton lige nu. The Toffees har blot hentet to point i deres sidste to kampe.

I den periode har man blandt andet tabt 2-5 hjemme mod Watford og senest 1-4 hjemme mod Liverpool. Det sejren betød, at Liverpool nu har vundet flere Merseyside-derbies på Goodison end Everton har.

Altsammen er med til at gøre, at presset på Rafa Benitez er hastigt voksende. Vi regner med at de få endnu et nederlag mod Arsenal med formstærke Smith-Rowe, som har scoret fire gange i sine sidste seks kampe.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Arsenal vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 2,28 på dette.