Dagens spilforslag og odds: Målløs første halvleg i Esbjerg

Spilforslag hver dag

Kamp: Esbjerg fB – OB
Spilforslag: Første halvleg ender uafgjort
Odds: 2,20
Bookmaker: bet365

 

Odds på X i pausen hos bet365

 

Esbjerg fB har overvundet deres dårlige sæsonstart, og de indfinder sig netop nu i tops seks med 11 point. OB ligger derimod stadig og roder rundt i den kedelige ende af tabellen med seks point, da de blot har vundet én ud af deres otte Superliga-kampe indtil videre. Umiddelbart ligner det et rigtig tæt opgør på Blue Water Arena. Vi regner heller ikke med, at der bliver scoret særlig mange mål. Specielt ikke i første halvleg, som vi tror på ender målløst.

 

Ingen pondus før pausen

Esbjergenserne tabte godt nok med 0-2 på eget græs til FC København før landskampspausen, men det skal man ikke ligge særlig meget i. Ståle Solbakkens spillere er nemlig fyr og flamme for tiden, og man skal stå ekstremt tidligt op for at få point mod dem. Inden da havde John Lammers og co. snuppet tre sejre på 1-0 i streg over henholdsvis AaB, Brøndby IF og SønderjyskE. Alle tre mål blev i øvrigt scoret efter pausen. To af dem af finske Joni Kauko, som virkelig har vist sig at være en stærk signing, siden han skiftede fra Randers FC i sommers.

Odenseanerne er ubesejret i deres sidste tre kampe. Her har de spillet 0-0 med FC Nordsjælland, slået Vejle med 0-2 og delt i porten med de danske mestre fra FC Midtjylland, da de spillede 1-1 på hjemmebane. De har dog stadig et kæmpe efterslæb, da de absolut ingen point hentede i starten af sæsonen. Vi tror, at Jakob Michelsen vil se en solid defensiv indsats fra sit mandskab i aften. Det starter ved at holde hjemmeholdet fra fadet i de første 45 minutter. Så kan han måske håbe på et mål via en omstilling eller en dødbold. Efter vores bedste overbevisning står der 0-0, når dommeren fløjter til pausen.

Derfor anbefaler vi at spille på, første halvleg ender uafgjort hos bet365. Det giver i skrivende stund odds 2,20.

 

Odds på X i pausen hos bet365

 

Bookmakeren bet365s officielle logo. Hos bookmakeren kan man sætte Vuelta Espana 2018 odds på både samlet vinder og de forskellige etaper.